Kleding met eigen bedrukking in Amersfoort

Wil je kleding laten bedrukken met je eigen logo, tekst of afbeelding? Gaaf! Wij van Digitransfer helpen je graag. Kies een kledingstuk uit onze shop en maak ‘m af met je eigen ontwerp. Niet zo creatief of even geen inspiratie? Geen probleem! In de editor vind je ook honderden kant-en-klare designs die we op het door jou geselecteerde kledingstuk kunnen drukken.

Wist je trouwens al dat wij meer dan 20 jaar dé specialist op het gebied van textielbedrukking zijn? Geen opdracht is te groot of te klein; zowel consumenten als bedrijven, verenigingen en organisaties zijn bij ons aan het juiste adres. Ook helpen we geregeld beginnende ondernemers bij het opzetten van hun eigen kledinglabel. Kennis is er tenslotte om te delen. Hieronder vind je onze belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Zeer snelle en flexibele levertijden, voor alle bedrukte kleding en textiel
  • Eigen productie, alle druktechnieken in huis
  • Veel ervaring, al meer dan 20 jaar dé specialist in kledingbedrukking
  • Duizenden tevreden klanten, in binnen- en buitenland

Snelle levering door heel Nederland

Onze producten leveren we door heel Nederland tegen zeer gunstige tarieven. De afgelopen jaren hebben we klanten mogen bedienen uit o.a. Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Haarlemmermeer, Appingedam, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Bolsward, Borne, Breda, Coevorden, Delft, Den Bosch, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Terneuzen, Tilburg, Zaanstad, Zoetermeer en Zwolle.

Textiel personaliseren bij Digitransfer

Textielpersonalisatie met behulp van onze ontwerptool is een fantastische en boeiende manier om kleding en andere textielproducten een uniek tintje te geven. Hier zijn een aantal redenen waarom onze klanten het zo leuk zullen vinden:

  1. Stimuleert creativiteit: Voor degenen die van design en creativiteit houden, biedt onze ontwerptool een speelveld waarop ze hun artistieke vaardigheden kunnen uiten en nieuwe ideeën kunnen uitproberen.
  2. Eenvoudig bestelproces: Onze ontwerptool is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Klanten kunnen eenvoudig elementen slepen en neerzetten, kleuren kiezen en tekst toevoegen. Hierdoor is het hele proces van ontwerpen leuk en stressvrij.

Welke kleding laat jij bedrukken?

Niet gevonden wat je zocht?

Wist je dat we dagelijks bezig zijn om ons aanbod voor je uit te breiden? Zo vind je met enige regelmaat nieuwe designs in onze ontwerptool en haken we steeds weer nieuwe merken aan om jou te blijven verrassen, elk bezoek weer. Heb je toch nog niet gevonden wat je zocht? Laat het ons dan vooral weten, dan gaan we voor je aan de slag!

call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.