Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
aanmelden nieuwsbrief

AANMELDEN NIEUWSBRIEF.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze te gekke aanbiedingen en raak geïnspireerd door de nieuwste trends door je aan te melden voor de Digitransfer nieuwsbrief! Door het formulier hieronder in te vullen, meld je je aan voor de Digitransfer nieuwsbrief. Vul je voor- en achternaam in en laat je e-mailadres achter. That’s it!

Naam(Vereist)

Je privacy

Digitransfer hecht veel waarde aan jouw privacy. Wij streven er dan ook naar om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te verwerken en te beschermen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy en persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. Middels deze verklaring laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt dan wel wanneer je diensten van ons afneemt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij te werk gaan.

Contact?

Is iets je niet helemaal duidelijk of heb je vragen over ons aanbod of over onze werkwijze? Schroom niet en neem contact met ons op! Onze adviseurs vertellen je graag alles over de producen die we verkopen en de druktechnieken die we toepassen in onze volledig uitgeruste textieldrukkerij in het mooie Kampen.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.