Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.

HUMOR EN MEMES.

Wil je kleding laten bedrukken met een humoristisch ontwerp? Dan zit je bij Digitransfer goed! Al meer dan 20 jaar voorzien wij kwalitatief hoogwaardig textiel van de mooiste bedrukkingen. Zo kunnen we onder andere T-shirts, polo’s, sweaters en hoodies bedrukken met jouw eigen logo, tekst of afbeelding. Ook is het mogelijk om zelf de handen uit de mouwen te steken en je eigen bedrukking te ontwerpen in de vernieuwde Product Designer. In de carrousel hieronder zie je wat klanten al wel eens besteld hebben. De getoonde designs zijn allemaal terug te vinden in de editor (zie thema: Humor en memes). Wil je meteen aan de slag met de editor? Klik dan op onderstaande button.

Inspiratie nodig?

Aan de slag!

Je bent het of je bent het niet… Een ochtendmens. Iedere dag moet je weer vroeg in de ochtend op kantoor verschijnen, het is altijd weer een drama… Daarbij helpen de nodige maar soms saaie opdrachten ook niet bepaald met het opkrikken van je humeur. Gelukkig is dit wel op een andere manier op te lossen, want met de humoristische kleding van Digitransfer, is er genoeg reden om te blijven lachen!

Met onze grappige kledij maak je het dagelijks leven net een beetje luchtiger. Nu vraag je je misschien af, hoe dan? Ik heb toch een heel ander gevoel voor humor dan mijn buurvrouw van vijfenzestig? Met onze designtool creëer jij je eigen hilarische design voor op je T-shirt, sweater, polo, hoodie etc. Upload bijvoorbeeld één van je favoriete memes of kies iets uit ons ruime aanbod aan ontzettend grappige kant-en-klaar bedrukkingen (althans we vinden ze zelf hilarisch).

Je grappige ontwerp hoeft niet alleen jou gelukkig te maken… Dat zou egoïstisch zijn. Je gunt het toch iedereen om met jouw geniale kunstwerk rond te lopen? Geef daarom een bedrukt shirt cadeau aan je beste vriend of vriendin, familielid of collega. Met zo’n uniek geschenk zit je altijd goed!

Kortom, of jij nou in de ochtend in de spiegel kijkt en iets blijer wordt van je eigen komische meesterwerk of dat je er iemand anders blij mee maakt. En shirt met een coole meme zorgt gegarandeerd voor een glimlach. Ongeacht of je nu een vrouw, man of kind bent. Met jouw aankoop maak je iedereen een stukje gelukkiger!

Wat is humor?

Als je iets grappig vindt, verhoogt je brein het serotoninegehalte, hierdoor kan je bijvoorbeeld in de lach schieten. Dit gebeurt wanneer je onverwacht een verband opmerkt, wat je eigenlijk niet had zien aankomen. Geen brein is exact hetzelfde, de verbanden die mensen leggen en de verwachtingen kunnen daardoor totaal anders zijn. Daardoor heeft niet iedereen een identiek gevoel voor humor.

Waarom is humor belangrijk?

Regelmatig lachen heeft veel voordelen, of je dit nu doet om je eigen grappen of die van een ander, maakt gelukkig niet uit! De belangrijkste pluspunten zijn:

– Je gaat creatiever denken en bekijkt problemen vaker vanuit een andere invalshoek;
– Je bent meer ontspannen en kan daardoor beter met tegenslagen en stress omgaan;
– Samen om dingen lachen zorgt voor een hechtere band en het beter begrijpen van elkaar.

Hoe was ik mijn bedrukte kleding?

Hoewel met de hand wassen nog beter is, heeft niet iedereen hier natuurlijk tijd voor…. Onze kleding kan daarom gewoon in de wasmachine, mits je hem niet hoger zet dan 40 graden Celsius. Anders wordt de kleding te warm en bestaat er kans op beschadiging.

Om de bedrukking te beschermen, moet je de kleding altijd binnenstebuiten draaien voordat je het in de wasmachine doet. Op deze manier komt de bedrukking nooit direct in contact met gevaarlijke haakjes of ritsen. Tip: doe de ritsen, knopen en haakjes altijd vast en dicht.

Vermijd wasmiddelen met agressieve stoffen als bleek, deze kunnen de bedrukking aantasten. Bij voorkeur was je de kleding met een zacht, vloeibaar wasmiddel. Gebruik geen wasverzachter! Dit kan er namelijk voor zorgen dat de lijmlaag loslaat.

Populaire producten:

De bestverkochte ‘Humor en memes’-designs van 2023:

In de carrousel hieronder vind je de top 5 bestverkochte ‘Humor en memes’-designs van 2023. Stuk voor stuk échte aandachtstrekkers! Deze designs vind je terug in onze product designer waar natuurlijk nog veel meer coole designs te vinden zijn. Al deze designs kunnen we voor je bedrukken op o.a. shirts, polo’s overhemden en sweaters.

Andere wensen?

De mogelijkheden met de Digitransfer Product Designer zijn eindeloos. Kom je er niet helemaal uit of wil je graag advies op maat? Dat kan! Vul het Snel een offerte-formulier in, dan komt één van onze textieladviseurs zo snel mogelijk met een passend aanbod per mail! Ook kunnen wij je helpen met de opmaak van je bedrukking. Als je dat zou willen, kun je dat aangeven in het formulier.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.