Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Dialect en quotes

DIALECT EN QUOTES.

Wil je kleding laten bedrukken met je eigen ontwerp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Al meer dan 20 jaar voorzien wij kwalitatieve kleding van de mooiste opdrukken. Zo bedrukken we onder meer T-shirts, polo’s, sweaters en hoodies met jouw eigen logo, tekst of afbeelding. Ook is het mogelijk om zelf een design te maken met de geheel vernieuwde Digitransfer Product Designer. In de carrousel hieronder zie je wat klanten zoal bestellen. De getoonde designs zijn allemaal te bestellen via de editor (zie thema: Dialect en quotes). Wil je meteen aan de slag met onze textieleditor? Klik daarvoor op onderstaande button.

Te gekke designs:

Aan de slag!

Al tientallen jaren dragen mensen wijze, vrolijk makende, humoristische (en ga zo maar door) quotes op tanktops, hoodies, polo’s etc. Of je nu een bepaalde quote voor een specifiek moment op je kleding wilt dragen of simpelweg voor alledaags gebruik, bij Digitransfer hebben wij quotes voor elk moment!

Onze uitgebreide collectie aan kant-en-klare designs, bestaat uit beroemde citaten, grappige uitspraken in dialect en wijze spreuken. Verder vindt je ook quotes voor diverse gelegenheden, zoals verjaardagen, vrijgezellenfeesten en tal van andere festiviteiten. Wil je liever je eigen quotes op een kledingstuk. Geen probleem! Met de designtool van Digitransfer kan je in een korte tijd je eigen design ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan shirts, sportkleding of jassen met jouw persoonlijke motto erop. Natuurlijk kan dit ook een herkenbare uitspraak zijn die binnen jouw familie, vriendengroep, sportvereniging of werkkring vaak gebruikt wordt. Met zo’n gezegde weet je in ieder geval zeker dat je de show steelt!

Zowel de kleding als de bedrukking die wij aanbieden hebben een lange levensduur, mits deze op de juiste manier gewassen worden. Neem dus vooral de tijd om jouw favoriete quote uit te zoeken! Je wilt het immers niet maar één keer dragen. Hoe weet je nou of je de uitspraak kiest die bij je past? Ga simpelweg voor de uitspraak waar zelfs je aartsvijand van zou moeten glimlachen.

Heb je toch nog niet dé quote gevonden en heb je meer inspiratie nodig? Tip: Gebruik het internet… download de quote die wel bij je past en upload deze vervolgens weer in onze editor. En Voila!

Wat is het verschil tussen een quote en een motto?

Het belangrijkste verschil is dat een motto een uitdrukking is waar een persoon elke dag naar leeft terwijl dit bij een quote niet het geval hoeft te zijn. Een quote is slechts een uitspraak die iemand ooit heeft gedaan en die anderen graag herhalen. Alhoewel een quote natuurlijk wel een motto kan worden als je je levensstijl erop aanpast. Geen wonder dat het daarom zo vaak met elkaar verward wordt!

Welke dialecten worden er gesproken in Vlaanderen?

Maar liefst 60% van de Belgische bevolking spreekt als moedertaal Nederlands. Alhoewel dit vaker Vlaams wordt genoemd. Binnen de Vlaamse gemeenschap worden een aantal dialecten gesproken. De belangrijkste zijn West-Vlaams, Oost-Vlaams, Limburgs en Brabants.

Hoe was ik mijn bedrukte kleding?

Hoewel met de hand wassen nog beter is, heeft niet iedereen hier natuurlijk tijd voor…. Onze kleding kan daarom gewoon in de wasmachine, mits je hem niet hoger zet dan 40 graden Celsius. Anders wordt de kleding te warm en bestaat er kans op beschadiging.

Om de bedrukking te beschermen, moet je de kleding altijd binnenstebuiten draaien voordat je het in de wasmachine doet. Op deze manier komt de bedrukking nooit direct in contact met gevaarlijke haakjes of ritsen. Tip: doe de ritsen, knopen en haakjes altijd vast en dicht.

Vermijd wasmiddelen met agressieve stoffen als bleek, deze kunnen de bedrukking aantasten. Bij voorkeur was je de kleding met een zacht, vloeibaar wasmiddel. Gebruik geen wasverzachter! Dit kan er namelijk voor zorgen dat de lijmlaag loslaat.

Onze bestsellers:

De bestverkochte ‘Dialect en quotes’-designs van 2023:

Wekelijks vullen we onze product designer aan met fantastische nieuwe designs, zo valt er altijd wat te kiezen. Elke keer weer. Hieronder vind je de top 5 bestverkochte ‘Dialect en quotes’-designs van 2023. Hiermee maak je echt de blits!

Maatwerk nodig?

De mogelijkheden met de Digitransfer Product Designer zijn eindeloos en misschien wel een beetje overweldigend. Kom je er niet helemaal uit of wil je graag een op maat gemaakt advies? Dat kan! Vul het Snel een offerte-formulier in, dan komt één van onze textieladviseurs zo snel mogelijk met een passend aanbod! Ook kunnen wij je helpen met de opmaak van je bedrukking. Als je dat graag wilt, kun je dat aangeven in het formulier.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.