Liefde en geboorte

LIEFDE EN GEBOORTE.

Je liefde uiten naar iemand of de geboorte van een baby vieren met een gepersonaliseerd cadeau? Dat kan bij Digitransfer! Al meer dan 20 jaar voorzien wij diverse textielitems van de gaafste bedrukkingen. Zo kunnen we onder andere T-shirts, polo’s, sweaters, jassen en sloven bedrukken met je eigen tekst, logo of afbeelding. Ook is het mogelijk om zelf een bedrukking te ontwerpen in de vernieuwde Digitransfer Product Designer. In de carrousel hieronder zie je wat klanten zoal laten drukken op kleding. De getoonde designs zijn allemaal te bestellen via de editor (zie thema: Liefde en geboorte). Wil je meteen aan de slag met de kledingdesigner? Klik dan op onderstaande knop.

Populaire designs

Start met je ontwerp!

De liefde kan niet vaak genoeg gevierd worden! Alleen telkens die cliché cadeaus, zoals chocolade of een bos bloemen, moet iemand onderhand toch wel beu zijn? Bij Digitransfer shop je alleen unieke cadeaus, want je ontwerpt ze namelijk zelf! Met onze designtool maak of upload jij de bedrukking voor op jouw geschenk. Dit kan op onder andere hoodies, shirts, caps, polo’s, truien, broeken en nog veel meer. Kortom, je geliefde zal dol zijn op elk cadeau waar jij je met hart en ziel aan hebt gewerkt!

Het is al lastig genoeg om voor één persoon het perfecte cadeau uit te zoeken, laat staan ​​voor meerdere… Het geheim, om toch te slagen is simpel en universeel, maak ieder cadeau persoonlijk! Vaak heeft iedereen ook nog eens andere interesses en zal je dus bij verschillende winkels langs moeten gaan. Gelukkig bieden we bij Digitransfer de oplossing! Iedereen draagt namelijk kleding en zal er dus ongetwijfeld blij mee zijn. Daarnaast is iedere bedrukking te personaliseren en kan het cadeau dus aangepast worden naar de interesses van de ontvangers. Dit allemaal in één webshop! Ontwerp nu jouw unieke cadeaus zonder gedoe.

Baby op komst?
Ben je op zoek naar een uniek geboortegeschenk? Op zoek naar iets speciaals dat de nieuwe mama, papa en de kleine zullen koesteren? Begin dan meteen met je eigen baby-ontwerp in onze designtool! Het op maat maken van babycadeaus is nog nooit zo makkelijk geweest. Met enorm veel lettertypen, kant-en-klare designs en de mogelijkheid om je eigen afbeeldingen te uploaden, creëer je jouw unieke bedrukking waarvan andere zich zullen afvragen: Waarom ben ik niet op dit idee gekomen?

Veelvoorkomende vragen

Wat is de leukste Valentijnsdag activiteit?

Liefde gaat door de maag. Tóch? Als je antwoord volmondig ‘Ja’ was, adviseren we je om voor Valentijnsdag lekker de keuken in te duiken om je eigen samengestelde driegangendiner te bereiden. Levert het je toch teveel stress op? Laat dan gewoon een uitgebreid diner bij je thuisbezorgen, er zijn tegenwoordig diverse restaurants die diners aan huis leveren. Het enige dat jij nog hoeft te doen is zorgen voor een finishing touch: Wijn (of een lekker biertje)! Dat wordt genieten.

Welke maat moet ik kopen voor een pasgeboren baby?

Heb je totaal geen idee welke babykleding je moet kopen voor en pasgeboren baby? je bent niet de enige… De maten zijn ongeveer gelijk aan de lengte van de baby in centimeters. Het merendeel van de baby’s is in de eerste 2 maanden vaak tussen de 50-56 cm. Het is daarom slim om afhankelijk van of het kindje op de uitgerekende datum geboren is of niet, de maat te kiezen. Mocht dit iets eerder zijn dan is maat 50 aan te raden, is het iets later dan is het verstandiger om voor 56 te gaan. Als het kindje echt veel te vroeg geboren is, raden we maat 44 aan.

Hoe was ik mijn bedrukte kleding?

Hoewel met de handwassen nog beter is, heeft niet iedereen hier natuurlijk tijd voor…. Onze kleding kan daarom gewoon in de wasmachine, mits je hem niet hoger zet dan 40 graden Celsius. Anders wordt de kleding te warm en bestaat er kans op beschadiging.

Om de bedrukking te beschermen, moet je de kleding altijd binnenstebuiten draaien voordat je het in de wasmachine doet. Op deze manier komt de bedrukking nooit direct in contact met gevaarlijke haakjes of ritsen. Tip: doe de ritsen, knopen en haakjes altijd vast en dicht, zo voorkom je extra beschadigingen.

Vermijd wasmiddelen met agressieve stoffen als bleek, deze kunnen de bedrukking aantasten. Bij voorkeur was je de kleding met een zacht, vloeibaar wasmiddel. Gebruik geen wasverzachter! Dit kan er namelijk voor zorgen dat de lijmlaag loslaat.

Te bedrukken producten:

De bestverkochte ‘Liefde en geboorte’-designs van 2023:

In onze product designer vind je honderden kant-en-klare designs onderverdeeld in diverse thema’s. Zo vind je altijd jouw perfect fit! Ook voegen we wekelijks nieuwe designs aan onze editor toe die je kunt laten bedrukken op T-shirts, polo’s, hoodies en sweaters. De keuze is reuze. Hieronder vind je de top 5 bestverkochte ‘Liefde en geboorte’-designs van 2023.

Iets speciaals nodig?

De mogelijkheden met de Digitransfer Product Designer zijn eindeloos en waarschijnlijk ook wel een beetje overweldigend. Kom je er niet helemaal uit of wil je graag advies van een van onze adviseurs? Dat kan! Vul het Snel een offerte-formulier in, dan komt een van onze collega’s zo snel mogelijk met een mooi voorstel! Ook kunnen wij je helpen met de opmaak van je bedrukking. Als je dat graag wilt, kun je dat aangeven in het formulier.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.