Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.

KLANTVOORBEELDEN.

Kleding bedrukken is een geweldige manier om een persoonlijke stijl te creëren en dat weten de klanten van Digitransfer maar al te goed! De afgelopen jaren hebben onze klanten veelvuldig gebruik gemaakt van onze unieke designtool waar honderden te gekke designs in te vinden zijn. Maar ook voor de Picasso’s onder ons biedt de designtool uitkomst. Je kunt namelijk ook zelf een ontwerp uploaden en deze net zo lang aanpassen totdat jij helemaal tevreden bent. Zo weet je zeker dat je een uniek kledingstuk ontwerpt dat niemand anders heeft. Hoe gaaf is dat?! In de galerij hieronder vind je klantvoorbeelden van bedrukte kleding die met ons zijn gedeeld. Wil je ook een foto van je bedrukte kleding met ons delen? Dan kun je die sturen naar: info@digitransfer.com.

Gepersonaliseerde bedrijfskleding

Naast klanten die enkele stuks bestellen, is Digitransfer er ook voor bedrijven die hun merk positief onder de aandacht willen brengen. De afgelopen jaren hebben we ruim 1000 bedrijven voorzien van bedrukte polo’s, overhemden en hoodies. Wil je zelf ook kleding laten bedrukken met je eigen bedrijfsnaam en/of logo, dan ben je bij ons dus aan het juiste adres. Want met een breed assortiment kleding, perfecte bedrukkingen, snelle levering én scherpe prijzen, is Digitransfer in ruim 20 jaar tijd uitgegroeid tot favoriete partner van grote en kleine bedrijven in België, Duitsland en Nederland. Zowel voor alledaagse werkkleding als voor speciale outfits voor beurzen en evenementen.

Klik op de knop hieronder en selecteer eenvoudig en snel de kleding die je zoekt. Je bestelling wordt binnen vijf werkdagen naar je opgestuurd. Heb je hulp nodig of wil je liever dat wij de opmaak voor je verzorgen, neem dan contact met ons op. Dit kan ook via de optie “bel mij terug” (zie telefoonicoontje linksonder). Als je al weet wat je nodig hebt, dan is het ook mogelijk hier vooraf een prijsopgave van te ontvangen. Dit geldt voor bestellingen vanaf 50 stuks.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.