digitransfer

OVER DIGITRANSFER.

Als landelijk opererend platform voor gepersonaliseerde kleding en accessoires, is Digitransfer al ruim 20 jaar de go-to-place voor iedereen die zijn of haar creatieve uitspattingen op textiel wil laten drukken. We hechten veel waarde aan artistieke vrijheid, of het nu met je eigen ontwerpen is of die van onze designers. T-shirts, poloshirts, sweaters, tassen, schorten en nog veel meer kunnen eenvoudig worden gepersonaliseerd met logo’s, tekst en afbeeldingen. Bovendien is Digitransfer de ideale partner voor bedrijven die custom merchandise willen: opkomende YouTube-sterren en een groot aantal bedrijven en merken behoren tot onze klantenkring. Onze topkwaliteit DTF-prints, op maat gemaakte kleding en services zorgen ervoor dat jij kunt shinen, elke dag weer!

Onze voordelen op een rijtje

Alles onder één dak

Korte lijnen, een constante kwaliteit, scherpe prijzen: dicht bij de bron inkopen heeft allerlei voordelen. Veel klanten vinden het daarom prettig dat we bij Digitransfer (onderdeel van Brezo B.V.) alles ‘in eigen huis’ produceren. Om de kwaliteit te waarborgen investeren we in de nieuwste apparatuur en gebruiken we hoogwaardige materialen en inkten. Onze productielocatie in Kampen, van ruim 2600 m², is uitgerust met alle benodigdheden op het gebied van digitaal textiel printen. Om onze producten aan te bieden met snelle levertijden draaien onze machines dagelijks op volle toeren. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat je zo goed mogelijk geholpen wordt. Ons slimme productieproces maakt het mogelijk om personaliseerbare producten in elke oplage te produceren, wat ideaal is voor kleine en middelgrote bedrijven. Maar Digitransfer is er natuurlijk ook voor individuen die gepersonaliseerde producten willen voor feestelijke gelegenheden als bruiloften en verjaardagen.

Ontdek de Digitransfer editor

Als het op textiel aankomt kan alles. Nou ja, bijna dan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op de knop hieronder en ontdek onze editor. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Gratis opmaakcontrole

Ben je er niet zeker van of je tekst en/of afbeelding de juiste positie of grootte heeft? Geen probleem. Je ontwerp wordt voor het bedrukken nog door onze professionele DTP’ers nagekeken en waar nodig iets aangepast. Dus altijd een perfect resultaat!

call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.