Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
digitransfer

OVER DIGITRANSFER.

Als landelijk opererend platform voor gepersonaliseerde kleding en accessoires, is Digitransfer al ruim 20 jaar de go-to-place voor iedereen die zijn of haar creatieve uitspattingen op textiel wil laten drukken. We hechten veel waarde aan artistieke vrijheid, of het nu met je eigen ontwerpen is of die van onze designers. T-shirts, poloshirts, sweaters, tassen, schorten en nog veel meer kunnen eenvoudig worden gepersonaliseerd met logo’s, tekst en afbeeldingen. Bovendien is Digitransfer de ideale partner voor bedrijven die custom merchandise willen: opkomende YouTube-sterren en een groot aantal bedrijven en merken behoren tot onze klantenkring. Onze topkwaliteit DTF-prints, op maat gemaakte kleding en services zorgen ervoor dat jij kunt shinen, elke dag weer!

Onze voordelen op een rijtje

Alles onder één dak

Korte lijnen, een constante kwaliteit, scherpe prijzen: dicht bij de bron inkopen heeft allerlei voordelen. Veel klanten vinden het daarom prettig dat we bij Digitransfer (onderdeel van Brezo B.V.) alles ‘in eigen huis’ produceren. Om de kwaliteit te waarborgen investeren we in de nieuwste apparatuur en gebruiken we hoogwaardige materialen en inkten. Onze productielocatie in Kampen, van ruim 2600 m², is uitgerust met alle benodigdheden op het gebied van digitaal textiel printen. Om onze producten aan te bieden met snelle levertijden draaien onze machines dagelijks op volle toeren. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat je zo goed mogelijk geholpen wordt. Ons slimme productieproces maakt het mogelijk om personaliseerbare producten in elke oplage te produceren, wat ideaal is voor kleine en middelgrote bedrijven. Maar Digitransfer is er natuurlijk ook voor individuen die gepersonaliseerde producten willen voor feestelijke gelegenheden als bruiloften en verjaardagen.

Collega’s aan het woord:

Bij Digitransfer.com zijn we trots deel uit te maken van Textieldrukkerij Brezo bv, gelegen in het mooie Kampen. Onze samenwerking belichaamt onze onwrikbare inzet voor kwaliteit en uitmuntende service in de boeiende wereld van textieldruk. Om je een helderder beeld te geven van ons team en onze passie, stellen we je graag voor aan enkele van onze collega’s.

kleding

“Als trotse productmanager werk ik nauw samen met ons marketingteam om het merk Brezo naar nieuwe hoogten te tillen. Daarnaast sta ik nauw in contact met ons salesteam om optimaal in te spelen op de behoeften van onze diverse klanten.”

MANON VERMEER
– Productmanager

Heleen Mulder

kleding


“Onze klanten vinden het prettig dat we alles ‘in eigen huis’ produceren. Onze productielocatie van ruim 2600 m² is uitgerust met alle benodigdheden op het gebied van zeefdruk, transferdruk, borduren, sublimeren en graveren.”

HELEEN MULDER
– Productiemedewerker

MARK SCHOLTEN
Marketing coördinator


“Brezo is dé specialist in de wereld van textielbedrukking. Samen met mijn marketing collega’s bouwen we het merk Brezo verder uit. Daarnaast ondersteunen we onze textieladviseurs bij de uitvoering van hun werk.”

MARK SCHOLTEN
– Marketing coördinator

over ons

“De afgelopen jaren heeft Brezo zich flink ontwikkeld door te verhuizen naar een nieuw pand en de webshops compleet te vernieuwen. Ook voor de komende tijd staan er mooie ontwikkelingen op stapel.”

REMCO AARNINK
– Plant manager

over ons

“Brezo is een dynamische en boeiende werkomgeving waar teamwork, werkplezier, vakmanschap en creativiteit samenkomen. Het klinkt cliché, maar geen dag is hier hetzelfde.”


ANNELIEKE OUDMAN
– Verkoopmedewerker

over ons

“Hoe kun jij jezelf blijven ontwikkelen? Gedreven collega’s? Uitdagende bestellingen voor grote organisaties? De vraag achter de vraag achterhalen? Bij Brezo vind je het allemaal!”


MIGNON VAN VEEN
– Talent agent

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.