Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Sport en bewegen

SPORT EN BEWEGEN.

Kleding laten bedrukken speciaal voor jouw sportclub of vereniging? Dan ben je bij Digitransfer aan het juiste adres! Al meer dan 20 jaar voorzien wij de mooiste kleding van bedrukkingen die lang meegaan. Zo bedrukken we onder andere polo’s, sweaters, jassen en schorten met jouw eigen logo, tekst of afbeelding. Ook is het mogelijk om zelf de handen uit de mouwen te steken en je eigen bedrukking te ontwerpen in de vernieuwde Digitransfer Product Designer. In het fotoalbum hieronder zie je wat klanten zoal bestellen. De getoonde ontwerpen zijn allemaal te bestellen via de designer (zie thema: Sport en bewegen). Meteen aan de slag met onze product designer? Klik dan op onderstaande knop.

Inspiratie nodig?

Aan de slag!

Aangename kledij is cruciaal voor het behouden van optimale focus tijdens het sporten. Als de stof schuurt of de sportkleding te strak zit, kan dit enorm afleiden en presteer je eenvoudigweg minder goed. Vandaar dat wij enkel sportkleding aanbieden van hoge kwaliteit. Zoals tanktops, sportshirts , korte- en lange sportbroeken, hoodies, vesten, windjacks en sweaters. Oftewel alle essentiële kleding die een fanatieke sporter in zijn arsenaal hoort te hebben.

De textielexperts van Digitransfer hebben het sportassortiment samengesteld met de gedachte om voor heren, dames en kinderen de hipste sportbenodigdheden te selecteren. Want iedere atleet wil er natuurlijk goed uitzien! Wil je buiten de muren van je sportschool er nog steeds sportief uitzien? Of ben je zo trots om deel uit te maken van je team, dat je dit ook kenbaar wilt maken naast de tijd die je spendeert op het sportveld? Met onze handige designtool ontwerp je gemakkelijk de kleding die je wenst met je eigen verenigingslogo, overwinningsfoto of een illustratie van een aankomend toernooi!

Selecteer het gewenste product, de kleur en de maat in onze webshop. Open daarna de editor door op de knop Personaliseer te klikken. Upload vervolgens je eigen afbeelding of laat je inspireren door ons ruime aanbod aan sportieve kant-en-klaar designs. Vanzelfsprekend kun je deze ook gratis gebruiken. Positioneer vervolgens de bedrukking waar jij het wilt hebben, bijvoorbeeld op de borst, rug, rechter mouw of linker mouw. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om je eigen tekst toe voegen. De Team yell hoeft dus zeker niet achterwege te blijven!

Veelgestelde vragen:

Wat zijn de voor- en nadelen van synthetische sportkleding?

In de meeste gevallen wordt sportkleding gemaakt van elastaan of polyester, beide zijn synthetische materialen. Men doet dit met een goede reden, want deze stoffen staan erom bekend te ‘ademen’. Omdat de fijngeweven vezels waterafstotend zijn, verdrijft het vloeistof. Dus als je weer eens een intensieve workout of training doorstaat, zal het zweet afgevoerd worden door je sportkledij in plaats van geabsorbeerd. Het nadeel is alleen dat niet al het zweet kan worden afgevoerd. Een gedeelte zal tussen de vezels blijven zitten en kan een broedplaats worden voor bacteriën. Was je synthetische kleding dus met regelmaat!

Wat te doen tegen stinkende sportkledij?

Als wassen niet werkt, is er altijd nog grover geschut! De beste optie is om het voor ca. 15 minuten in een bak met witte azijn en water te leggen. Omdat azijn voor maar liefst 5% uit azijnzuur bestaat, is het uitermate geschikt om de bacteriën te doden die tussen de vezels zijn blijven zitten. Zolang je niet te veel azijn (max. een half kopje) gebruikt, zal het je sportkleding niet beschadigen. Verder hoef je niet bang te zijn dat de sterke azijn geur in je kleren blijft zitten, deze zal snel verdwijnen.

Hoe was ik mijn bedrukte sportkleding?

Hoewel met de handwassen nog beter is, heeft niet iedereen hier natuurlijk tijd voor…. Onze kleding kan daarom gewoon in de wasmachine, mits je hem niet hoger zet dan 40 graden Celsius. Anders wordt de kleding te warm en bestaat er kans op beschadiging.

Om de bedrukking te beschermen, moet je de kleding altijd binnenstebuiten draaien voordat je het in de wasmachine doet. Op deze manier komt de bedrukking nooit direct in contact met gevaarlijke haakjes of ritsen. Tip: doe de ritsen, knopen en haakjes altijd vast en dicht om beschadigingen te voorkomen.

Vermijd wasmiddelen met agressieve stoffen als bleek, deze kunnen de bedrukking aantasten. Bij voorkeur was je de kleding met een zacht, vloeibaar wasmiddel. Gebruik geen wasverzachter! Dit kan er namelijk voor zorgen dat de lijmlaag loslaat.

Te bedrukken producten

De bestverkochte ‘Sport en bewegen’-designs van 2023:

Bij Digitransfer vinden we het belangrijk dat onze klanten wat te kiezen hebben. Daarom ontwerpen we wekelijks nieuwe designs die we aan de product designer toevoegen. Zo verrassen we je steeds, elk bezoek weer. Hieronder vind je de top 5 bestverkochte ‘Sport en bewegen’-designs van 2023.

Maatwerk voor sportclubs en bedrijven?

De mogelijkheden met de Digitransfer Product Designer zijn eindeloos. Kom je er toch niet helemaal uit of wil je misschien een advies op maat? Dat kan! Vul het Snel een offerte-formulier in, dan komt één van onze textieladviseurs zo snel mogelijk met een mooi voorstel per mail! Ook kunnen wij je kosteloos helpen met de opmaak van je bedrukking. Als je daar gebruik van wilt maken, kun je dat aangeven in het formulier.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.