Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Referenties

REFERENTIES.

Door het bundelen van expertise en middelen ontwikkelen we samen met diverse bedrijven de gaafste producten en diensten. Merken als MTV, het Rode Kruis en Tina werkten al met ons samen om hun klanten een betere merkervaring te bieden. Door deze samenwerkingen zijn al een hoop succesvolle acties en campagnes ontwikkeld. Op deze pagina lees je er alles over. Wil jij ook, samen met ons, werken aan je merkbekendheid en wil je memorabele acties ontwikkelen? Laat ons meedenken en neem vrijblijvend contact met ons op.

Logo heineken

Al geruime tijd werkt Digitransfer samen met Heineken, een biermerk dat iedereen kent. Heineken zegt voor Digitransfer te kiezen door ons flexibele, praktische en adviserende profiel. Digitransfer heeft een online tool ontwikkeld waarin ondernemers gemakkelijk bedrijfskleding van biermerken kunnen bestellen. Als horecaondernemer kun je bij ons ook bedrijfskleding bestellen met je eigen logo erop. Daarnaast kun je er ook voor kiezen dit te combineren met het biermerk dat je schenkt om een professionele uitstraling en identiteit te ontwikkelen. Wij werken met een eenvoudig bestelsysteem. Dit systeem is ingericht met de focus op een goede samenwerking en duidelijke communicatie tussen klant en leverancier.

Samen met Digitransfer heeft Scapino de campagne ‘Pimp je gymp’ ontwikkeld. Tijdens deze campagne mocht de consument een sneaker personaliseren met een eigen tekst, logo of afbeelding. Deze campagne was creatief, interactief en innovatief wat het tot een succesvolle marketingcampagne maakte. De actie werd met enthousiasme ontvangen door de consument en we hebben genoten van enorm veel creatieve inzendingen. Het is ons meer dan ooit duidelijk geworden wat de waarde is van een uniek en persoonlijk ontwerp. Digitransfer staat voor creativiteit en voor het ontwikkelen van je eigen stijl, daarom hechten wij veel waarde aan campagnes als deze. Wil jij ook jouw merk op de kaart zetten met een toffe actie zoals deze? Neem dan contact met ons op.

Logo scapino
Logo lipton Ice Tea

Voor een merk als Lipton Ice Tea is het belangrijk om zichtbaar te zijn voor het publiek. Het is een impulsproduct waarbij ‘zien is kopen’ van toepassing is. Vooral in de horeca is het daarom belangrijk dat de consument er aan herinnerd wordt dat Lipton Ice Tea te verkrijgen is. De beste manier om dit te doen is via de persoon die direct met de consument in aanraking komt: het horecapersoneel. Als horecaondernemer kun je bij Digitransfer eenvoudig je bedrijfskleding laten bedrukken met logo en merknaam. Hiermee zorg je voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid voor je gasten. Via de online designtool ontwerp je jouw bedrijfskleding en zorg je voor eenheid binnen je team. Lipton Ice Tea is erg enthousiast over deze samenwerking door de ontwikkeling van zichtbaarheid en het gemak van het bestellen voor klanten.

In samenwerking met Aktiesport heeft Digitransfer diverse voetbalcampagnes opgezet rondom het EK en het WK. Tijdens deze campagnes kreeg de consument de kans om een officieel EK of WK team T-shirt te laten bedrukken. Dit T-shirt werd gepersonaliseerd met naam en rugnummer. De consument kon het shirt dus gratis laten bedrukken door Digitransfer. De klant kocht het shirt in de winkel van Aktiesport en ging vervolgens naar onze eenvoudig te gebruiken online designtool om het shirt te personaliseren. De samenwerking tussen Aktiesport en Digitransfer heeft een hoop mensen blij gemaakt en klaargestoomd voor het voetbal-spektakel. Ook jij kunt een bijzondere actie ontwikkelen samen met Digitransfer. Heb je een idee? Of wil je bij ons advies inwinnen voor je volgende actie? Neem dan contact met ons op.

Logo aktiesport
Logo zeeman

Zeeman heeft samen met Digitransfer een zeer succesvolle marketingcampagne ontwikkeld. De actie hield in dat de consument een gele Zeeman-boxer kon bestellen en vervolgens alleen de verzendkosten hoefde te betalen. Het succes van deze actie heeft geleid tot meerdere awards voor Zeeman. De flexibiliteit van Digitransfer en het snelle tempo waarmee deze actie is ingericht heeft ertoe geleid dat de actie snel online kon. Voor deze actie van Zeeman hebben wij een softwaresysteem ingericht waarmee de consument eenvoudig en snel online kon bestellen. Vervolgens werd de boxer bij de consument thuisbezorgd. Al deze factoren hebben bijgedragen aan het succes van deze actie. Zeeman is dan ook bijzonder tevreden over deze samenwerking die destijds tot een ware hype uitgegroeide.

Xenos staat bekend als een van de verrassendste winkels van Nederland met een groot off- én online assortiment. Bij Xenos kun je bijvoorbeeld terecht voor woon- en cadeauartikelen, tuinartikelen, feestartikelen en food. Deze diverse winkel wilde het assortiment uitbreiden met personaliseerbare kleding en vond in Digitransfer haar ideale partner. Digitransfer heeft een ontwerppagina ontwikkeld, geheel in de huisstijl van Xenos, waar de consument een zorgvuldig samengesteld assortiment kleding kon bestellen. Voor heren, dames, kinderen en baby’s. Naast de ontwikkeling van deze pagina verzorgde Digitransfer ook het gehele proces van productie tot verzending en de helpdesk. Samen met Xenos kijken we terug op een geslaagde actie.

Logo xenos
Logo bizztravel

Bizztravel, tegenwoordig onderdeel van Sunweb, is een dynamisch en toonaangevend bedrijf dat wintersportvakanties verzorgt. Hun focus ligt vooral bij groepen, gezinnen en families. Het gevoel van samenzijn is voor deze doelgroep erg belangrijk en daar wilde Bizztravel graag aan bijdragen. Daarom is Bizztravel vol enthousiasme de samenwerking met Digitransfer aangegaan. Gepersonaliseerde kleding draagt namelijk perfect bij aan het groepsgevoel. Daarom kon de consument met korting een T-shirt of sweater personaliseren met bijvoorbeeld een eigen naam, een groepsfoto of bijvoorbeeld het logo van een vereniging. Om dit mogelijk te maken heeft Digitransfer een ontwerptool ontwikkeld in de huisstijl van Bizztravel. Hier mochten de vakantiegangers hun creativiteit uiten en een persoonlijk kledingstuk creëren. Daarnaast beheerden we het gehele proces van productie tot verzending zodat de consument zorgeloos en in stijl aan hun reis begonnen.

Ski Studs organiseert wintersportreizen voor jongeren en studenten. Of het nou gaat om een vriendinnengroep van vier personen of een studentenvereniging van dertig, ze zijn allemaal welkom. Om het groepsgevoel te versterken ging Ski Studs de samenwerking aan met Digitransfer. De groepen vonden verbinding in een gezamenlijke stijl die zij konden ontwerpen in een exclusieve designtool van Digitransfer. We hebben een designtool ontwikkeld in de huisstijl van Ski Studs om de herkenbaarheid van het merk te versterken. In deze designtool mocht de consument met korting een T-shirt of sweater ontwerpen met een persoonlijk design. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van de bijnamen van een vriendengroep of van het logo van een studentenvereniging. Deze kleding is natuurlijk een unieke toevoeging tijdens de wintersport maar vormt ook een leuk souvenir voor daarna.

Logo ski studs
Logo vrumona

Frisdrankleverancier Vrumona zocht een online omgeving waarin ondernemers gemakkelijk bedrijfskleding van Vrumona kunnen personaliseren en bestellen. Daarom zijn zij de samenwerking met Digitransfer aangegaan. Wij hebben een overzichtelijke online kledingtool ontwikkeld in de huisstijl van Vrumona. Met deze tool zorgen wij ervoor dat ondernemers gemakkelijk de stijl kunnen ontwikkelen die bij hen past. Bij Digitransfer beheren wij onder andere de klantenservice waardoor Vrumona wordt ontlast en de consumenten altijd de antwoorden en de hulp krijgen die zij nodig hebben. Daarnaast zorgt deze samenwerking ervoor dat Vrumona zelf geen voorraad bedrijfskleding hoeft aan te schaffen en op te slaan. Zij bereiken dus de juiste doelgroep met de juiste producten en wij doen de rest.

Tijdens het WK kreeg het elftal ‘de rode duivels’ van onze zuiderburen veel aandacht. Het Belgische volk stond volledig achter hun grote trots en moedigde hen dan ook vol enthousiasme aan. Deze periode was voor de Belgische modeketen JBC een perfect moment voor een samenwerking met Digitransfer. We hebben samen een succesvolle campagne ontwikkeld waarbij klanten als 12e man het elftal konden steunen. Voor deze actie heeft Digitransfer een online designtool opgezet waarin een shirt kon worden ontworpen met rugnummer 12 en daarboven een eigen naam. Wil jij als ondernemer ook aanhaken bij een speciaal moment als het WK? Neem dan nu contact met ons op, dan werken we samen aan het succes van jou onderneming.

Logo jbc
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.