Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
offerte

Een offerte op maat

✅ Meer dan 30 jaar ervaring
✅ Al duizenden tevreden klanten
✅ Gemiddelde beoordeling: 8+
✅ Lid van Promotional Products Professionals

Snel een advies op maat

Met de Digitransfer editor ontwerp en bestel je gemakkelijk en snel de kleding en gifts die je wenst. Heb je toch advies nodig of heb je jouw product niet kunnen vinden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan met onderstaand formulier. Wij streven ernaar om jouw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.

  • Benoem o.a.: artikelnaam, productkleur, drukkleur, drukpositie, maat en aantallen.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Wie zijn wij?

We hebben ons gedurende ruim twee decennia gevestigd als een toonaangevend platform op nationaal niveau voor gepersonaliseerde kleding en accessoires. Ons platform fungeert als de ultieme bestemming voor iedereen die zijn of haar creatieve visie op textiel wil verwezenlijken. Bij Digitransfer koesteren we de waarde van artistieke vrijheid. Of het nu gaat om je eigen ontwerpen of die van onze getalenteerde designers, we erkennen het belang van individualiteit.

Ons aanbod omvat een diverse selectie van kledingstukken, variërend van T-shirts, poloshirts, sweaters, tassen en schorten. Elk van deze items kan gemakkelijk gepersonaliseerd worden met logo’s, teksten en afbeeldingen. Onze benadering onderstreept het vermogen om je persoonlijke stempel te drukken op de kleding die je draagt.

Voor bedrijven die streven naar op maat gemaakte merchandise, fungeert Digitransfer als de perfecte samenwerkingspartner. Onze klantenkring omvat niet alleen opkomende YouTube-sterren, maar ook talloze bedrijven en gevestigde merken. Deze diversiteit weerspiegelt het vertrouwen dat in ons gesteld wordt als leverancier van hoogwaardige maatwerkoplossingen.

Een sleutelcomponent van onze dienstverlening ligt in onze DTF-prints van topkwaliteit. Dit geavanceerde printproces resulteert keer op keer in verbluffende visuele resultaten. Samen met op maat gemaakte kledingstukken en een uitgebreide serviceportfolio is het onze doelstelling om jou te laten stralen, dag in, dag uit. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een combinatie van technologische innovatie en een diepgaande toewijding aan klanttevredenheid.

In essentie biedt Digitransfer de mogelijkheid om unieke statements te maken via gepersonaliseerde kleding en accessoires. Met een bewezen staat van dienst, compromisloze kwaliteit en een allesomvattende benadering, zetten we ons in om jouw creativiteit te laten schitteren in elk kledingstuk dat je draagt.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.