De coolste dartshirts

DE COOLSTE DARTSHIRTS.

In de kroeg met een slok op, een toernooi op de lokale vereniging of op professioneel niveau, de dartsport is altijd mooi. Iedereen die ooit een keer in zijn leven de bull heeft gegooid, mag zichzelf een pro darter noemen. Speciaal voor hen hebben we op deze pagina de mooiste dartshirts op een rijtje gezet. Want iedereen mag weten dat jij de volgende Barney bent!

Dart shirts kopen

De dartshirts gaan in op elk mooie aspect van de sport. Sommige zijn grappig, andere zijn gefocust op de winst. Net als bij darten gaat het alle kanten op. Ze zijn daarom perfect geschikt voor gezelschapsdarters en competitieve winnaars.

Dart shirts ontwerpen

Je kunt zelf een cool dartshirt in elkaar knutselen met tekst en afbeeldingen, maar dit kan soms wat ingewikkeld zijn. Ga je liever voor de makkelijke weg? Gebruik dan de cliparts uit onze ontwerptool! Deze kun je gemakkelijk verwerken in jouw design. Voeg persoonlijke tekst toe en klaar is jouw eigen dartshirt! Je vindt ze in de ontwerptool bij het thema ‘Sport en bewegen’. Hieronder vertellen we je kort hoe je snel een tof shirt ontwerpt:

  1. Kies een shirt, hoodie of polo uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een dart-design óf upload je eigen ontwerp;
  5. Check het voorbeeld, geef akkoord, voeg toe aan winkelwagen.

We bieden onze kleding in heel veel verschillende soorten en maten, zo hebben we hoodies, poloshirts, hemden en nog véél meer. Heb je toch nog andere wensen? Geen probleem! Neem gerust contact op met onze klantenservice.

call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.