Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
De coolste dartshirts

DE COOLSTE DARTSHIRTS.

In de kroeg met een slok op, een toernooi op de lokale vereniging of op professioneel niveau, de dartsport is altijd mooi. Iedereen die ooit een keer in zijn leven de bull heeft gegooid, mag zichzelf een pro darter noemen. Speciaal voor hen hebben we op deze pagina de mooiste dartshirts op een rijtje gezet. Want iedereen mag weten dat jij de volgende Barney bent!

Dart shirts kopen

De dartshirts gaan in op elk mooie aspect van de sport. Sommige zijn grappig, andere zijn gefocust op de winst. Net als bij darten gaat het alle kanten op. Ze zijn daarom perfect geschikt voor gezelschapsdarters en competitieve winnaars.

5 ideeën voor bedrukte dartshirts


Dartbord-Geïnspireerd Ontwerp:
Creëer een bedrukking die is geïnspireerd op het dartbord zelf. Gebruik de kleuren en patronen van het dartbord om een opvallend en herkenbaar ontwerp te maken. Overweeg om het dartbord als centraal element te plaatsen en het ontwerp aan te vullen met pijlen, vliegende darts of andere kenmerkende dartselementen.

Teamnaam en Logo: Voor dartteams is het een geweldig idee om de teamnaam en het logo prominent op de shirts te bedrukken. Voeg dartgerelateerde elementen toe, zoals vliegende pijlen of dartborden, om een sportieve en herkenbare uitstraling te creëren. Personaliseer elk shirt met de naam van de speler voor een extra teamidentiteit.

Grafische Pijlen en Spelersposes: Ontwerp een grafisch patroon van vliegende darts of verschillende poses van dartspelers. Plaats deze afbeeldingen strategisch op het shirt voor een dynamisch en energiek ontwerp. Dit kan de passie en actie van het darten visueel overbrengen.

Vintage Darts Illustraties: Geef een knipoog naar de rijke geschiedenis van het darten door vintage dartillustraties te gebruiken. Denk aan oude dartbordontwerpen, retro pijlen en klassieke dartspelers. Door een vleugje nostalgie toe te voegen, creëer je een unieke stijl die zowel traditioneel als modieus is.

Persoonlijke Spelersdetails: Maak de dartshirts persoonlijk door het toevoegen van details zoals bijnamen, spelersmotto’s of zelfs portretten van de spelers. Dit geeft een individuele touch aan elk shirt en kan bijdragen aan een gevoel van verbinding tussen de spelers en het publiek.

Dart shirts ontwerpen

Je kunt zelf een cool dartshirt in elkaar knutselen met tekst en afbeeldingen, maar dit kan soms wat ingewikkeld zijn. Ga je liever voor de makkelijke weg? Gebruik dan de cliparts uit onze ontwerptool! Deze kun je gemakkelijk verwerken in jouw design. Voeg persoonlijke tekst toe en klaar is jouw eigen dartshirt! Je vindt ze in de ontwerptool bij het thema ‘Sport en bewegen’. Hieronder vertellen we je kort hoe je snel een tof shirt ontwerpt:

  1. Kies een shirt, hoodie of polo uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een dart-design óf upload je eigen ontwerp;
  5. Check het voorbeeld, geef akkoord, voeg toe aan winkelwagen.

We bieden onze kleding in heel veel verschillende soorten en maten, zo hebben we hoodies, poloshirts, hemden en nog véél meer. Heb je toch nog andere wensen? Geen probleem! Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.