Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
De grappigste shirt quotes

DE GRAPPIGSTE SHIRT QUOTES.

Sarcasme is onze beste vriend. We zijn er mee geboren, opgegroeid en je komt het overal tegen. Vooral vervelende mensen kunnen een reactie vol sarcasme verwachten. Maar soms zegt een bedrukte trui het veel beter dan dat jij dat kan. Met de grappige kleding op deze pagina hoef jij niks meer te zeggen, iedereen weet in welke mood jij bent. Superhandig.

Inspiratie

Heb je even geen inspiratie? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je vriend, vriendin, vader of moeder? Neem dan eens een kijkje in de geheel vernieuwde editor! Daar vind je de leukste designs onderverdeeld in aantal themacategorieën. De leukste teksten voor T-shirts vind je in het mapje ‘Dialect en quotes’. We hebben diverse teksten voor op kleding, denk aan: motiverende teksten, grappige en positieve quotes, spreuken over het leven, maandag quotes, jaarboek quotes en ga zo maar door. Hieronder vind je een greep uit ons assortiment.

Maak je eigen grappige shirt

In de Digitransfer editor hebben we in de categorie Dialect en quotes een aantal designs voor je klaargezet waarmee jij een supertof shirt kunt ontwerpen. We hebben grappige, leuke en gekke designs. De keuze is reuze! Hieronder vertellen we je hoe je eenvoudig en snel het design van je dromen maakt.

  1. Kies een schort, hoodie of sweater uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een te gek design uit onze themashop óf upload je eigen design;
  5. Controleer het voorbeeld, geef akkoord en voeg toe aan je wagentje.

Onze kleding bieden we in veel verschillende soorten en maten. Naast schorten en sloven bieden we ook hoodies, polo’s, vissershoedjes, rompertjes en sportkleding. Als je nog vragen hebt, schroom dan niet en neem contact op met onze klantenservice.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.