Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
De leukste reis shirts

DE LEUKSTE REIS SHIRTS.

Nog even en het is weer zomer! De tijd van dagjes naar het strand, barbecueën, ‘s Avonds een kampvuurtje met vrienden en vrolijke zomer outfits! We hebben daarom alvast de leukste travel shirts voor je op een rijtje gezet. Wil je al onze travel designs bekijken? Neem dan een kijkje in de vernieuwde editor, we vertellen je later in dit artikel hoe die precies werkt.

Populaire vakantieshirts:

Zelf aan de slag?

Naast de toffe travel designs uit de shop kun je natuurlijk ook zelf je eigen shirt ontwerpen. Zoek op Google of Pinterest een toffe afbeelding op die met je reis te maken heeft en sleep ‘m naar onze editor. Heb je even geen inspiratie voor een gepersonaliseerd shirt? We got you! In de Digitransfer editor hebben we in de categorie Dialect en quotes een aantal designs voor je klaargezet waarmee jij een supertof shirt kunt ontwerpen. We hebben grappige, leuke en romantische designs. De keuze is reuze! Hieronder vertellen we je hoe je eenvoudig en snel de kleding van je dromen ontwerpt.

  1. Kies een schort, hoodie of sweater uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een te gek design uit onze themashop óf upload je eigen design;
  5. Controleer het voorbeeld, geef akkoord en voeg toe aan je wagentje.

Onze kleding bieden we in veel verschillende soorten en maten. Naast schorten en sloven bieden we ook hoodies, polo’s, vissershoedjes, rompertjes en sportkleding. Als je nog vragen hebt, schroom dan niet en neem contact op met onze klantenservice.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.