De Nijmeegse Vierdaagse

DE NIJMEEGSE VIERDAAGSE.

In juli gaan er weer duizenden lopers op weg naar de Via Gladiola. Alles voor die felbegeerde medaille en een ceremoniële gladiool. De Nijmeegse Vierdaagse is altijd een feestje. Je komt de mooiste verhalen tegen en natuurlijk de bijzonderste outfits. Loop jij dit jaar ook mee? Ontwerp dan nu een T-shirt, polo of vest voor jou en je loopmaatjes.

Vierdaagse shirt voor een goed doel

Vaak lopen mensen de Vierdaagse voor een goed doel of voor een bepaalde instantie. Zo halen ze geld op of proberen ze bekendheid rondom het probleem te ontwikkelen. Ga jij dit ook doen? Super goed! Bedruk bijvoorbeeld een kledingstuk met de tekst “Ik loop voor… ” en eventueel het logo van de organisatie. Als je met een groep loopt, kun je ervoor kiezen om iedereen hetzelfde te laten dragen. Zo versterk je de boodschap!

Matching wandelkleding voor je loopgroep

Loop jij de Vierdaagse met een groep vrienden of met collega’s? Maak de ervaring nog specialer en draag matching outfits. Een T-shirts is al superleuk, maar het Nederlandse weer kan onvoorspelbaar zijn. Zorg dus altijd voor een warm vest of windjack. Bij ons kun je deze voor een lage prijs laten bedrukken met een tekst, afbeelding of logo. Zo kunnen jullie laten zien dat jullie bij elkaar horen en eventueel van welk bedrijf jullie zijn.

Ontwerp jouw Vierdaagse shirt!

Je kunt zelf een heel ontwerp in elkaar knutselen met tekst en afbeeldingen, maar dit kan soms wat ingewikkeld zijn. Ga je liever voor de makkelijke weg? Gebruik dan de cliparts uit onze ontwerptool! Deze kun je gemakkelijk verwerken in jouw design. Voeg persoonlijke tekst toe en klaar is jouw T-shirt voor de Nijmeegse Vierdaagse! Je vindt ze in de ontwerptool bij het thema ‘Sport en bewegen’. Hieronder vertellen we je kort hoe je snel een tof shirt ontwerpt:

  1. Kies een shirt, hoodie of polo uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een Vierdaagse-design óf upload je eigen ontwerp;
  5. Check het voorbeeld, geef akkoord, voeg toe aan winkelwagen.

We bieden onze kleding in heel veel verschillende soorten en maten, zo hebben we hoodies, poloshirts, hemden en nog véél meer. Heb je toch nog andere wensen? Geen probleem! Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.