Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Geweldige shirt combinaties

GEWELDIGE SHIRT COMBINATIES.

Matching T-shirts voor ouders met hun kinderen, beste vrienden en stelletjes. Bekijk op deze pagina onze selectie van de meest geweldige T-shirt combinaties. Of je nu matching T-shirts met je bestie wilt dragen, je lieve kleine baby of je geleifde wederhelft, er is genoeg keuze voor iedereen!

Shirts voor koppels

Als jij een T-shirt combinatie zou kunnen kiezen, wat zou het zijn? En met wie zou je het graag willen dragen? Neem een kijkje in onze shop en ontdek het zelf. Wie weet wordt dit wel de volgende nieuwe trend, of misschien is het gewoon een gekke actie om aan mee te doen met de mensen van wie je het meeste houdt.

Vijf T-shirt ideeën voor koppels

  1. Bijpassende initialen of namen: Laat de initialen of namen van elk lid van het koppel afdrukken op de voorkant van de shirts. Dit kan een subtiele en persoonlijke manier zijn om te laten zien dat jullie bij elkaar horen.
  2. Grappige quotes: Kies een grappige of speelse quote die jullie relatie goed beschrijft en laat deze op de shirts drukken. Dit kan een leuke manier zijn om jullie humor en liefde voor elkaar te uiten.
  3. Matching ontwerpen: Ontwerp een uniek patroon of afbeelding die over beide shirts loopt. Bijvoorbeeld een puzzelstukje dat in elkaar past of een afbeelding die alleen compleet is wanneer de twee shirts naast elkaar worden gehouden.
  4. Coördinerende kleuren: Kies shirts in coördinerende kleuren die goed bij elkaar passen, maar niet precies hetzelfde zijn. Dit geeft een subtiele, stijlvolle uitstraling en toont toch dat jullie bij elkaar horen.
  5. Jubileumdatum of speciale datum: Laat jullie jubileumdatum of een andere speciale datum op de shirts drukken. Dit herinnert jullie aan belangrijke momenten in jullie relatie en kan een romantisch tintje toevoegen aan de shirts.

Denk eraan om shirts van goede kwaliteit te kiezen en te zorgen voor een ontwerp dat bij jullie relatie past. Op die manier kunnen jullie met trots jullie koppelshirts dragen.

Ontwerp je eigen duo-shirts

Of je nu een van bovenstaande designs wilt bestellen of liever zelf de handen uit de mouwen steekt, onze nieuwe product editor helpt je verder! Hieronder de uitleg om gemakkelijk en snel het shirt van je dromen te ontwerpen:

  1. Kies een kledingstuk uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een Digitransfer-design óf upload je eigen ontwerp;
  5. Check het voorbeeld, geef akkoord en voeg toe aan winkelwagen.

Onze kleding is te bestellen voor kinderen, dames en heren in veel verschillende uitvoeringen. Verder bieden we ook sweaters, hoodies, polo’s, caps, mutsen, keukenschorten, rompertjes en sportkleding. Mocht je vragen hebben tijdens het bestellen, aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice of vul een offerteformulier in.

Waarom Digitransfer?

Het bedrukken van koppelshirts bij Digitransfer is een slimme keuze om diverse redenen. Allereerst biedt Digitransfer hoogwaardige shirts en afdrukkwaliteit, waardoor je zeker weet dat jullie ontwerp er geweldig uit zal zien en lang meegaat. Bovendien is het personaliseren van koppelshirts een geweldige manier om jullie liefde en verbondenheid te uiten. Of je nu kiest voor initialen, grappige quotes, coördinerende kleuren of een speciale datum, Digitransfer biedt de flexibiliteit om aan jullie unieke behoeften te voldoen. Bovendien is het een kosteneffectieve en eenvoudige manier om een blijvende herinnering te creëren. Dus waarom wachten? Laat Digitransfer.com jullie koppelshirts tot leven brengen en draag jullie liefde met trots.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.