Ik word opa of oma-aankondiging

IK WORD OPA OF OMA-AANKONDIGING.

Als jij of je vrouw / vriendin zwanger is, weet je dit altijd al een tijdje. Het duurt echter nog wel even voordat jullie dit bekend maken. Mensen bij wie je het ‘geheim’ vaak niet heel lang achter kunt houden, zijn je ouders. Vertel het hen op een originele manier, namelijk met leuke ik word opa / ik word oma shirts. Wij hebben ze op een rijtje gezet.

Jullie worden opa en oma

Er zijn diverse manieren om je vader of moeder in te lichten dat ze opa of oma worden. Een leuke manier is om een T-shirt te laten drukken en ze dit cadeau geven. Als tekst kun je er dan simpelweg op zetten ‘ik word opa’ of ‘ik word oma’. Een ander leuk idee is om je ouders een T-shirt aan te laten trekken (zonder de tekst erop te laten zien) met daarop ‘binnenkort opa’ en ‘binnenkort oma’ en daarbij een pijl die wijst naar de persoon die ernaast zit of staat. Of je laat een T-shirt bedrukken met de tekst ‘toekomstig opa / oma’ met daaronder de maand en het jaar dat je waarschijnlijk gaat bevallen of de tekst ‘Goede moeders / vaders worden gepromoveerd tot oma’s / opa’s’. Als je niet alleen tekst op een T-shirt wilt, kun je natuurlijk een afbeelding van een van de eerste echo’s erop laten drukken.

Zwangerschapsaankondiging

Ben je al bevallen of wil je iemand anders een persoonlijk cadeau geven na de bevalling? Dan kun je bij ons ook leuke producten zoals rompertjes, T-shirts of slabbetjes laten bedrukken met een persoonlijke tekst of afbeelding. Hieronder vertellen we je hoe dit in z’n werk gaat met onze editor:

  1. Kies een kledingstuk uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een te gek design uit onze themashop óf ontwerp je eigen design;
  5. Controleer het voorbeeld, geef akkoord en voeg toe aan het winkelwagentje.

Onze kleding bieden we in heel veel verschillende soorten en maten. Naast shirts bieden we ook sweaters, hoodies, polo’s, rompertjes en vrijetijdskleding. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Of laat je inspireren door één van onze andere blogs, wat dacht je bijvoorbeeld van de blog over Leuke keukenschorten?

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.