Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.

T-shirts en hoodies met een Vrijgezellenfeest-opdruk

Op zo’n bijzondere dag horen bruiden en bruidegoms in het middelpunt te staan, geef ze alle aandacht die ze verdienen, of ze dat nu willen of niet… Je bent gegarandeerd van een lach op ieders gezicht met deze hilarische designs. Of je vriend of vriendin nou in het huwelijksbootje stapt of je broer of zus, Digitransfer heeft voor iedereen een te gekke look. Maak het vrijgezellenfeest onvergetelijk met een unieke outfit.

Maak het feest compleet met bedrukte kleding en ga nog één keer helemaal los met de vrijgezel! Deze kant-en-klare producten vormen een ideaal feesttenue voor de hele groep. Kies eenvoudig de juiste maten en je favoriete kleur en je bent klaar voor een memorabel feest!

Ga met de groep op pad in stijl met onze kant-en-klare vrijgezellenfeest-kleding. Wat is er leuker dan als team-bruid of team-bruidegom op pad te gaan in een gezamenlijke look? Beleef de dag zonder grenzen en maak je geen zorgen over jouw outfit, want ook na vele wasbeurten blijft de kleding mooi. Bij Digitransfer zorgen we ervoor dat iedereen gemakkelijk en betaalbaar kan stralen in onze unieke vrijgezellenfeest-kleding!

Meer weten over dit onderwerp? Lees dan deze blog: Vrijgezellenfeest T-shirts.

Wist je dat je bij Digitransfer.com óók zelf de Picasso kan uithangen door je eigen ontwerp te maken? In onze compleet vernieuwde webshop kies je het kledingstuk en/of cadeau dat je wilt personaliseren en het ontwerpproces wijst zich vanzelf! Ben je van plan een grote(re) bestelling te plaatsen? Gebruik dan dit formulier.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.