Kunst op je kleding

KUNST OP JE KLEDING.

Het Rijksmuseum in Amsterdam was in 2014 het eerste museum ter wereld dat begon met het vrijgeven van maar liefst 200.000 digitale kunstobjecten uit haar collectie. Geheel kosteloos én in hoge resolutie. Je mag er mee doen wat je maar wilt. Wil je fotobehang bestellen van de Nachtwacht? Doen! Wil je het Melkmeisje van Johannes Vermeer voorzien van een make-upje? Het Rijksmuseum zegt: ‘Ga je gang’. In de zogeheten Rijksstudio vind je alle downloads die het Rijksmuseum beschikbaar stelt. Een aantal van deze downloads vind je terug in de vernieuwde editor van Digitransfer.

Meteen aan de slag met jouw eigen artistieke T-shirt? Klik dan op de button Kies je kledingstuk en personaliseer hieronder.

Kunst. Van echte meesters.

Hieronder zie je een aantal meesterwerken die je ook terugvindt in de Digitransfer-producteditor. Staat jouw kunstwerk er niet tussen? Niet getreurd! Je kunt namelijk ook zelf beelden uit de Rijksstudio of eigen materiaal uploaden. Wij zorgen vervolgens voor een haarscherpe afdruk op de door jou gewenste kleding.

Maak je ontwerp!

De kleding hieronder is natuurlijk super leuk, maar je kunt ook zelf de handen uit de mouwen steken en je eigen artistieke kleding ontwerpen met de editor. We bedrukken o.a. T-shirts, truien, petjes en jassen. Zo kun je jezelf in een volledige outfit hullen met een uniek ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan een foto van de Nachtwacht op een hoodie. Plaats er een leuke tekst bij en klaar is jouw kunstzinnige trui!

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.