Tijdelijk 10% korting op alle kant-en-klaar producten
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Maak Valentijnsdag persoonlijk

Geschatte leestijd: 3 minuten

MAAK VALENTIJNSDAG PERSOONLIJK.

Valentijnsdag, de dag waarbij de liefde overal te voelen is. Een anonieme aanbidder die eindelijk uitkomt voor zijn gevoelens of een partner die na vele jaren nog altijd smoorverliefd op je is. Maar hoe breng je jouw liefdevolle boodschap over? Rozen zijn wel heel erg afgezaagd en alleen een kaartje is misschien wat magertjes. Digitransfer helpt je graag uit de brand met onze bijzondere Valentijnsdag-designs!

Leuk cadeau voor Valentijnsdag

Niets is zo persoonlijk als een handgemaakt cadeau. Het heeft meer emotionele waarde dan een willekeurig doosje bonbons. Maak Valentijnsdag dit jaar daarom persoonlijk! Bedruk je eigen T-shirt, hoodie of sweater met een foto van jou en je Valentijn + een leuke tekst. Ga voor romantisch of met een knipoog, alles kan met onze editor!

Origineel Valentijnsdagcadeau

Heb je even geen inspiratie? We got you! In onze vernieuwde editor hebben we in de categorie Liefde en geboorte een aantal designs voor je klaargezet waarmee jij een supertof Valentijnsdagcadeau kunt geven aan je geliefde. We hebben grappige, leuke en romantische designs. Keuze genoeg! Hieronder vertellen we je hoe je eenvoudig en snel het shirt van je dromen bestelt.

  1. Kies een T-shirt, hoodie of sweater uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een te gek design uit onze themashop óf upload je eigen design;
  5. Controleer het voorbeeld, geef akkoord en voeg toe aan je wagentje.

Onze kleding bieden we in veel verschillende soorten en maten. Naast shirts bieden we ook sweaters, hoodies, polo’s, vissershoedjes, keukenschorten, rompertjes en sportkleding. Als je nog vragen hebt, schroom dan niet en neem contact op met onze klantenservice.