Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Merchandise bedrukken

Merchandise bedrukken?

Stel je voor: een levendig evenement, een sprankelend festival of je eigen dynamische bedrijf, waar iedereen kleding en accessoires draagt die jouw unieke merkidentiteit uitstralen. Of stel je een team voor dat uniform en in stijl werkt, gekleed in kleding die speciaal voor hen is ontworpen, compleet met de naam en/of het logo van je onderneming. Dit is niet alleen een krachtige manier om je merkidentiteit te versterken, maar ook een effectieve strategie om teamgeest en loyaliteit op te bouwen.

Laat je merk spreken

Wat als je de mogelijkheid had om je merkverhaal te vertellen door middel van aantrekkelijke en kwalitatieve kleding en accessoires die je aan je bezoekers verkoopt als merchandise? Dit is niet alleen een geweldige manier om extra inkomsten te genereren, maar ook een effectieve strategie om je merk te promoten en je bereik te vergroten. Bij Digitransfer kunnen we onder andere T-shirts, sweaters, caps & bucket hats en tote bags voorzien van het logo of de naam van je event en/of bedrijf. Weet je al precies wat je wilt laten bedrukken? Klik dan op de knop hieronder.

Digitransfer: jouw merchandise partner

Wij zijn al meer dan 20 jaar dé specialist in het bedrukken (en borduren) van textiel en drukken alles helemaal zelf op onze productielocatie in Kampen, Overijssel. Dus of je nu voor een groot evenement, een artiest, een horecagelegenheid, een bedrijf of als individu op zoek bent naar gepersonaliseerde merchandise, Digitransfer is jouw betrouwbare partner. Op deze pagina vind je meer informatie over ons.

Merchandise bestsellers

Populaire producten

Waarom merchandise laten bedrukken?

Het laten bedrukken van T-shirts, hoodies, tassen, mokken en andere promotionele producten, biedt tal van slimme voordelen voor individuen, bedrijven, bands en non-profitorganisaties. Hier zijn enkele redenen waarom het slim is om merchandise te laten bedrukken:

  1. Merkpromotie: items met je logo, merknaam of slogan erop kunnen dienen als krachtig promotiemiddel. Wanneer mensen je merchandise dragen of gebruiken, wordt je merknaam en boodschap wijd verspreid, waardoor je merkbekendheid en zichtbaarheid vergroten.
  2. Extra inkomstenbron: Voor bedrijven en artiesten kunnen gepersonaliseerde producten een lucratieve bron van inkomsten zijn. Door merchandise te verkopen op evenementen, online platforms of in fysieke winkels, kun je je omzet verhogen en financiële stabiliteit bevorderen.
  3. Loyaliteit en betrokkenheid: Het aanbieden van merchandise aan je klanten, fans of supporters kan een gevoel van loyaliteit en betrokkenheid creëren. Mensen voelen zich meer verbonden met je merk, organisatie of gemeenschap wanneer ze fysieke items hebben die ze kunnen dragen of gebruiken.
  4. Unieke branding: Merchandise biedt de mogelijkheid om creatieve en unieke ontwerpen te creëren die je merkverhaal vertellen. Hiermee kun je je onderscheiden van concurrenten en een blijvende indruk achterlaten bij je doelgroep.
  5. Evenementen en herinneringen: Voor speciale evenementen zoals conferenties, festivals, sportwedstrijden of jubilea, kan merchandise dienen als tastbare herinnering aan de ervaring.
  6. Promotionele weggeefacties: Merchandise kan worden gebruikt als weggevertje bij promotiecampagnes. Dit kan de betrokkenheid van je doelgroep vergroten en potentiële klanten aanmoedigen om meer over je producten of diensten te leren.
  7. Klantwaardering: Het geven van merchandise aan loyale klanten of partners kan een gebaar van waardering zijn. Dit kan bijdragen aan positieve relaties en klanttevredenheid.
  8. Duurzaamheid: De merchandise van Digitransfer gaat lang mee. Hierdoor word je merk of boodschap gedurende lange tijd verspreid.

Wat laat jij bedrukken?

Of je nu een aanstaand evenement of een feestavond organiseert, het toevoegen van gepersonaliseerde merchandise is een creatieve manier om een unieke draai aan je evenement te geven. Het laat niet alleen zien dat je aandacht hebt besteed aan de details, maar het helpt ook om een blijvende indruk te maken op je gasten. Van shirts en caps tot hoodies en sweaters, de mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het soort textiel dat je bij ons kunt laten bedrukken. Of je nu op zoek bent naar iets casuals of formelere kleding, wij hebben de expertise en de middelen om je te helpen de juiste keuze te maken. Dus, wat laat jij op kleding bedrukken? Laat Digitransfer je helpen om je visie tot leven te brengen.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.