Kleding van B&C bedrukken

B&C Collection, opgericht in 1997, is een Europees topmerk voor promotionele kleding en accessoires. Het hoofdkantoor bevindt zich in België, met een productiekantoor in Azië. De focus ligt op bedrukbare kleding voor werk, promotie en vrije tijd. Hun uitgebreide assortiment omvat diverse kledingstukken voor mannen-, vrouwen- en kinderen, waardoor ze voor ieder wat wils hebben.

Innovatie en een sterke bedrijfscultuur zijn bij B&C van groot belang. Ze kiezen bewust voor ringgesponnen katoen, wat volgens hen de hoogste kwaliteit en comfort biedt voor bedrukking. Dankzij royale voorraden kunnen ze binnen Europa heel snel leveren. Duurzaamheid staat centraal in hun bedrijfsfilosofie en ze werken er hard aan om dit in alle aspecten van hun bedrijfsvoering te integreren.

Met hun overtuiging dat duurzaamheid de weg naar de toekomst is, zet B&C zich hier dag in dag uit voor in. Hun aanpak omvat niet alleen de keuze voor hoogwaardige materialen, maar ook ethische productiepraktijken en bewuste omgang met hulpbronnen. Dit toont hun inzet om een positieve impact te hebben, niet alleen met hun kleding, maar ook als een duurzaam bedrijf.

Promotiekleding bedrukken?

Of het nu gaat om uniformen, promotionele items of vrijetijdskleding, B&C Collection biedt veelzijdige en kwalitatieve keuzes voor diverse behoeften. Met een sterke basis van innovatie, duurzaamheid en variatie blijft B&C een voorloper in de wereld van promotionele kleding, terwijl ze zich inzetten voor een betere toekomst.

Dus waar wacht je nog op? Laat kleding van B&C Collection bedrukken bij Digitransfer.com! Heb je nog vragen of wil je een advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Filters zichtbaar

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond