Kleding van Bella+Canvas bedrukken

De oprichters van Bella+Canvas, Danny en Marco, zijn beste vrienden die na de middelbare school een zeefdrukbedrijf zijn begonnen. Het duurde niet lang voordat ze beseften dat er geen goed passende en voelende kant-en-klare kledingstukken bestonden. Ze besloten toen om hoogwaardige kleding te maken voor de drukkerijmarkt en veranderen sindsdien de industrie. Ze hebben functionele stoffen ontworpen die niet krimpen, gecombineerd met naden die niet uitrafelen en halslijnen die niet uitrekken.

Het uitmuntende vakmanschap, de uitzonderlijke kwaliteit en de zachte stof hebben van Bella+Canvas dé gevestigde naam gemaakt als de bedrijfskledingmaatschappij voor topmerken over de hele wereld. Dit merk heeft aandacht voor onze planeet en wil dat jij je goed voelt over jouw aankoop. De kledingstukken worden ontworpen, geverfd en gesneden op het hoofdkantoor in Los Angeles met praktisch geen afval. Van zonnepanelen en papierloze magazijnen tot efficiënte verfmachines die 7x minder water gebruiken dan de gemiddelde kledingfabrikant, Bella+Canvas plaats duurzaamheid vóór alles.

Shirt bedrukken?

Het personaliseren van Bella+Canvas shirts bij Digitransfer.com voegt een opwindend en onderscheidend element toe aan je kledingkast. Met Bella+Canvas krijg je hoogwaardige kledingstukken als canvas voor je creativiteit. Of het nu gaat om T-shirts, hoodies, tanktops of andere stijlen, je kunt je eigen ontwerpen, logo’s of slogans tot leven brengen op kleding die bekend staat om zijn comfort en duurzaamheid. Het proces is moeiteloos: kies je favoriete artikel, experimenteer met ontwerpen en zie je ideeën werkelijkheid worden. Digitransfer.com staat garant voor een uitstekende bedrukking, wat betekent dat je ontwerp levendig en veerkrachtig blijft, zelfs na talloze wasbeurten. Of je nu een uniek kledingstuk voor jezelf wilt maken of bedrukte shirts zoekt voor evenementen, teams of bedrijven, het bedrukken van Bella+Canvas kleding bij Digitransfer.com is een geweldige manier om je stijl te laten zien en je merk of boodschap te promoten.

Filters zichtbaar

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten