Kleding van EarthPositive bedrukken

EarthPositive produceert klimaatneutrale kleding. Het merk wil bewustwording bevorderen en actie ondernemen tegen klimaatverandering. De producten zijn organisch en ethisch vervaardigd en uitsluitend geproduceerd met duurzame energie die wordt gegenereerd uit wind- en zonne-energie. Daarnaast staat bij EarthPositive eerlijke handel centraal, waaronder eerlijke lonen en fatsoenlijke werkomstandigheden voor de arbeiders.

De producten worden uitsluitend gemaakt van 100% organisch katoen dat zacht en comfortabel aanvoelt. Naast oog voor duurzaamheid te hebben, richt het bedrijf zich ook op de modetrends van vandaag en bieden ze stijlvolle en modieuze kleding. Het ontwikkelproject is ontworpen om de kledingindustrie te voorzien van een blauwdruk voor ethische en duurzame productie.

Het bedrijf werkt samen met leveranciers die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van milieu en sociale verantwoordelijkheid. Ze hebben ook verschillende certificaten behaald, zoals GOTS, OCS en Fairtrade, die getuigen van hun inzet voor het milieu en de mensenrechten. Het bedrijf wil een positieve impact hebben op de wereld door kleding te maken die goed is voor de planeet en de mensen die erop leven.

Eerlijke kleding laten bedrukken?

EarthPositive heeft ook een passie voor personalisatie. De kleding van het merk is perfect om door Digitransfer te laten bedrukken met je eigen logo, tekst of afbeelding. Zo kun je je eigen stijl, boodschap of merk laten zien op een milieuvriendelijke manier. De kleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en modellen die passen bij elke smaak en gelegenheid. Je kunt ook kiezen uit verschillende druktechnieken, zoals zeefdruk, transferdruk of borduren. EarthPositive is een merk dat je de mogelijkheid geeft om je kleding te personaliseren met respect voor de planeet.

Filters zichtbaar

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten