Kleding van Fruit of the Loom bedrukken

Fruit of the Loom is een van oorsprong Amerikaans kledingmerk dat wereldwijde bekendheid geniet. Het bedrijf is opgericht in het jaar 1851 en biedt producten tegen een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het merk produceert alle basiskledingstukken voor mannen, vrouwen en kinderen zoals T-shirts, hemden, hoodies, sweaters, tanktops en broeken. De juiste dingen doen op het gebied van ethiek en milieu is al lang een prioriteit van Fruit of the Loom en ze geloven in een duurzame toekomst voor iedereen, zo opereren ze al jaren afval-vrij. Naast de focus op duurzaamheid houden ze zich ook veel bezig met diversiteit binnen de bedrijfscultuur.

De kleding wordt voornamelijk gemaakt om bedrukt te worden zodat het vervolgens gebuikt kan worden als promotiekleding, werkkleding of als vrijetijdskleding. Het merk heeft nauw toezicht op alle onderdelen van het productieproces doordat de meeste producten worden geproduceerd in Marokko. Op deze manier kunnen ze de hoogste kwaliteitsnormen handhaven.

Tanktop laten bedrukken?

Als je in de lente of zomer op zoek bent naar een echt comfortabele outfit voor in het park of op het strand, dan zijn onze tanktops echt iets voor jou! En bij Digitransfer maak je ze pas echt uniek door je eigen bedrukking toe te voegen in onze designtool met eindeloze mogelijkheden. Dus waar wacht je nog op? Laat kleding en accessoires van Fruit of the Loom bedrukken bij Digitransfer! Heb je nog vragen of wil je een advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Filters zichtbaar

Toont alle 11 resultaten

Toont alle 11 resultaten