Kleding van Just Cool bedrukken

De sportkleding van Just Cool wordt ontworpen met het oog op prestatie, training en personalisatie. Het is een merk van AWDis en is zo’n 10 jaar geleden gelanceerd. De stijl-, kleur- en maatopties maken dit merk zeer gewild bij diverse leeftijdscategorieën. Met hun gerecyclede assortiment zijn ze op weg om je een kledingkeuze te bieden die niet allen functioneel is maar ook beter voor de wereld. Zo is dit bedrijf nu officieel erkend als 100% vrij van dierlijke ingrediënten. Het merk is uitgegroeid tot het grootste sportmerk in de print- en promotiemarkt. Ze bieden producten van goede kwaliteit in een reeks hoogwaardige stoffen, kleuren en maten die passen bij diverse sporten.

Sportkleding laten bedrukken?

Just Cool heeft een groot aanbod aan sportkleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Of je nu houdt van hardlopen, fietsen, yoga, fitness of team sporten, je vindt altijd iets dat bij je past. Je kunt ook je eigen ontwerp toevoegen aan de kleding om je persoonlijkheid te laten zien. Just Cool gebruikt innovatieve technologieën om hun kleding comfortabel, ademend, vochtregulerend en duurzaam te maken. Ze hebben ook een aantal certificeringen gekregen voor hun milieuvriendelijke en ethische praktijken, zoals WRAP, Oeko-Tex en PETA. Het is meer dan alleen een sportmerk, het is een levensstijl die je helpt om je doelen te bereiken.

Dus waar wacht je nog op? Laat kleding van Just Cool bedrukken bij Digitransfer! Heb je nog vragen of wil je een op maat gemaakt advies? Neem dan vooral contact met ons op, we helpen je graag!

Filters zichtbaar

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten