Kleding van SOL'S bedrukken

SOL’S richt zich op het ontwikkelen en verkopen van personaliseerbare kledingstukken die fungeren als een efficiënt en hoogwaardig communicatiemiddel. Ze zijn er speciaal voor merken en individuen die hun boodschap op een mooie manier willen uitdragen. Het merk is opgericht in 1991 met als missie om hun expertise te gebruiken om hoogwaardige producten met een moderne stijl aan te bieden. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese kledingmarkt.

Het merk is gericht op innovatie, openheid en flexibiliteit. Dankzij de catalogus met meer dan 340 producten voor mannen, vrouwen en kinderen, is er voor elke klant een geschikt product beschikbaar. Het aanbod is ontworpen om te voldoen aan de eisen van iedereen die kleding wil personaliseren om zijn/haar bijzondere karakter uit te drukken.

Kleding personaliseren?

SOL’S biedt ook een uitstekende service aan hun wederverkopers, zoals Digitransfer.com. Ze hebben een snelle levering, een grote voorraad, een online bestelsysteem en een klantenservice die altijd klaar staat om te helpen. Ze hebben ook een sterke betrokkenheid bij duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Ze gebruiken milieuvriendelijke materialen, zoals biologisch katoen en gerecycled polyester. Daarbij werken ze samen met organisaties die zich inzetten voor mensenrechten, zoals Fair Wear Foundation en Amfori BSCI. SOL’S is een merk dat kwaliteit, stijl en waarden combineert om je kleding te geven die je trots kunt dragen.

Laat vandaag nog kleding van SOL’S bedrukken bij Digitransfer.com! Heb je nog vragen of wil je een advies op maat? Vul dan dit formulier geheel vrijblijvend in, dan krijg je binnen 24 uur een mooi voorstel.

Filters zichtbaar

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond