Kleding van Stedman bedrukken

Sinds 1953 staat kledingmerk Stedman bekend om haar productkwaliteit, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en verantwoorde productie. Het bedrijf biedt een breed assortiment voor dames, heren en kinderen, van basic T-shirts en sweatshirts tot sport- en outdoorkleding. Het merk is vastbesloten om het aandeel in milieuvriendelijke materialen elk jaar te verhogen en gelooft sterk in de blijvende positieve impact hiervan op de textielindustrie. Door verantwoord te handelen, werken ze aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Stedman maakt gebruik van biologisch katoen, gerecycled polyester en andere duurzame stoffen die minder water, energie en chemicaliën verbruiken. Het bedrijf heeft ook verschillende certificaten behaald, zoals Oeko-Tex, GOTS en Fairtrade, die getuigen van hun respect voor het milieu en de arbeidsomstandigheden. Stedman is een merk dat kiest voor groen en eerlijk.

Kleding bedrukken of borduren?

Het bedrijf maakt uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit katoen dat zacht is en vriendelijk voor de huid. Door continu contact te onderhouden met de markt over ontwikkelingen en innovaties biedt het merk producten van topniveau gebaseerd op de laatste trends. Door voor Stedman te kiezen, kies je niet alleen voor ervaring en uitstekende service, maar ook voor de kernwaarden van het bedrijf: kwaliteit, ethiek, milieuvriendelijkheid en verantwoorde productie.

Stedman heeft ook een passie voor personalisatie. De kleding van Stedman is ideaal om te bedrukken met je eigen logo, tekst of afbeelding. Zo kun je je eigen stijl, boodschap of merk laten zien op een originele manier. De kleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en modellen die passen bij elke smaak en gelegenheid. En bij Digitransfer kun je de kleding van dit merk laten bedrukken of borduren naar eigen wens.

Filters zichtbaar

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten