Netflix & Chill truien

NETFLIX & CHILL TRUIEN.

Het mag dan langzaamaan weer lente worden, de cosy truien mogen gewoon in de kast blijven liggen. Het hele jaar door. Want we hebben truien nodig tijdens slome zondagen en fijne Netflix-avonden. Speciaal voor deze dagen hebben we de leukste Netflix & Chill truien op een rijtje gezet. Trui aan, favoriete serie op en genieten maar!

Truien voor professioneel bingewatchers

Bij een Netflix & Chill-avond hoort eten. We moeten iets te snaaien hebben als we aan het bingewatchen zijn, anders houden we het niet vol. Deze truien zijn perfect voor de foodlovers onder ons. Zij houden zo’n avond meer voor het eten dan voor Netflix, en terecht!

Maak je eigen ontwerp!

In deze blog hebben we de leukste truien op een rijtje gezet. Heb jij nou een heel tof idee? Laat het ons vooral weten en misschien gaan wij hem wel maken! Ook kun je natuurlijk zelf aan de slag. Bedruk een sweater met jouw eigen ontwerp en geniet van die fijne Netflix & Chill momenten in stijl:

  1. Kies een shirt, hoodie of sweater uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een te gek design uit onze themashop óf upload je eigen design;
  5. Controleer het voorbeeld, geef akkoord en voeg toe aan je wagentje.

Onze kleding bieden we in veel verschillende soorten en maten. Naast schorten en sloven bieden we ook hoodies, polo’s, vissershoedjes, rompertjes en sportkleding. Als je nog vragen hebt, schroom dan niet en neem contact op met onze klantenservice.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.