Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Origineel cadeau 50 jaar

ORIGINEEL CADEAU 50 JAAR.

50 jaar! De pop mag in de tuin. Jouw vader, oom of buurvrouw wordt 50! Zodra iemand deze bijzondere leeftijd bereikt, moet daar goed bij worden stil gestaan. Wees hierbij origineel! Geef de jarige bijvoorbeeld een T-shirt met een grappige tekst. Zo heb jij gegarandeerd een uniek en origineel cadeau voor de 50-jarige. Wij hebben de leukste op een rijtje gezet.

Originele Abraham & Sarah cadeaus

Abraham en Sarah zijn namen waar je trots op mag zijn. Een origineel cadeau idee voor iemand die 50 jaar wordt, is dan ook om dit te verwerken in een T-shirt. Bijvoorbeeld met een toepasselijke rollator aangevuld met de naam van de jarige job. Daarnaast val je na de 50 jaar toch echt onder de oudere garde. Sommige jarigen zitten dan ook nog in de ontkenningsfase. Hier zijn hele grappige T-shirts voor te vinden. Zo voelen ze zich toch nog een beetje jong!

Cadeau man of vrouw 50 jaar

Of je nu een van bovenstaande designs wilt bestellen of liever zelf een ontwerp maakt, onze nieuwe producteditor heeft tal van mogelijkheden! Hieronder vind je de uitleg om gemakkelijk en snel een heel gaaf cadeau te ontwerpen:

  1. Kies een kledingstuk uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een Verjaardags-design óf upload je eigen ontwerp;
  5. Check het voorbeeld, geef akkoord en reken af.

We bieden kleding in diverse categorieën voor dames, heren en kinderen. Denk bijvoorbeeld aan sweaters, hoodies, polo’s, caps, mutsen, keukenschorten, rompertjes en sportkleding. Mocht je vragen hebben tijdens het bestellen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Personaliseer je liever een ander cadeau? Kijk dan eens op onze pagina met gifts.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.