Promotiekleding voor events

PROMOTIEKLEDING VOOR EVENTS.

Het evenementenseizoen komt er weer langzaam aan. Organiseert jouw bedrijf een event of sta je met een stand op een evenemententerrein? Zorg dan dat je opvalt. Op een event zijn bezoekers in een goede mood en zijn ze geïnteresseerd in wat er wordt aangeboden. Maak hier gebruik van! Wij geven je in dit artikel een aantal tips om promotiekleding in te zetten bij evenementen.

Waarom promotiekleding?

Op evenementen heb je een groot aantal mensen bij elkaar. Deze mensen vormen door hun gedeelde interesses of werk een specifieke doelgroep. Als jouw bedrijf matcht met de behoeften en interesses van de doelgroep, is het een mooie kans om jouw organisatie op een leuke manier bij hen aan te dragen.

Zichtbaarheid
Ten eerste moet je natuurlijk aanwezig zijn. Organiseer zelf een event of meld je aan als standhouder/sponsor van een bestaand event. De tweede stap is zichtbaarheid. Rolbanners zijn altijd handig, maar blijven op één plek staan. De kans dat jij en je collega’s rondlopen over het terrein, is heel groot. Zorg dus dat jij het visitekaartje van je bedrijf bent. Dit doe je met promotiekleding. Koop goed passende kleding en laat deze bedrukken met het logo of de slogan van jouw bedrijf. Zo weet iedereen waar je van bent en komen ze meerdere keren met jouw bedrijf in contact.

Klantenbinding
De derde stap is binding. Herkenbaarheid is leuk, maar als de bezoekers jouw bedrijf niet leuk vinden, zullen ze je niet onthouden. Promotiekleding kan je hierbij helpen. Naast dat je zelf bedrijfsgerelateerde kleding draagt, kun je dit ook weggeven aan bezoekers. Ze zullen je onthouden en een positieve associatie hebben bij jouw bedrijf. De klantenbinding is gemaakt!

Promotiekleding voor medewerkers

Zoals gezegd: jij en jouw collega’s zijn het visitekaartje van jouw bedrijf op een event. Door middel van promotiekleding ben je zichtbaar en herkenbaar voor bezoekers. Promotiekleding heb je in veel verschillende soorten en maten. Zo kun je T-shirts, truien en zelfs schorten bedrukken met teksten en afbeeldingen. Houd er rekening mee dat mensen vaak als eerst naar jouw bovenkant kijken. Een bedrukking moet dus zichtbaar zijn op ooghoogte.

Aan de slag!

We hebben je een aantal tips gegeven waar je rekening mee kunt houden als je promotiekleding wilt gaan gebruiken. Nu is het tijd om aan de slag te gaan! Werk je ideeën samen uit met je collega’s. Daarna kun je de kleding gaan ontwerpen. Bij Digitransfer kun je heel gemakkelijk promotiekleding laten bedrukken. Via onze online designtool plaats je simpel je gewenste tekst, afbeelding of logo op de juiste plek, hieronder volgt een korte uitleg. Kom je er toch niet helemaal uit? Onze klantenservice helpt je graag verder.

  1. Kies een shirt, hoodie of polo uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een promotie-design óf upload je eigen ontwerp;
  5. Check het voorbeeld, geef akkoord, voeg toe aan winkelwagen.
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.