Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Sarcastische T-shirts

SARCASTISCHE T-SHIRTS.

Sarcasme is onze beste vriend. We zijn er mee geboren, opgegroeid en je komt het dagelijks tegen. Vooral vervelende mensen kunnen een reactie vol sarcasme verwachten. Maar soms zegt een T-shirt het veel beter dan dat jij het kan. Met de grappige T-shirts op deze pagina hoef jij niks meer te zeggen, iedereen weet in welke mood jij bent. Erg handig.

Humoristische teksten voor op T-shirts

De leukste teksten voor op polo’s sweaters en hoodies vind je in de vernieuwde Digitransfer editor. Heb je zelf een leuke quote die je op een T-shirt wilt laten drukken? Dat kan ook! In onze ontwerptool kun je kleding laten bedrukken met een tekst, afbeelding of logo naar keuze. Zo kun je altijd een grappig T-shirt maken vol sarcasme.

Sarcastische T-shirts ontwerpen

In de categorie Humor en memes hebben we diverse designs voor je klaargezet waarmee jij een supertof shirt ontwerpt. We hebben grappige en groffe designs. Keuze genoeg! Hieronder vertellen we je hoe je eenvoudig een shirt bestelt in onze editor.

  1. Kies een T-shirt, hoodie of sweater uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een te gek design uit onze themashop óf upload je eigen design;
  5. Controleer het voorbeeld, geef akkoord en voeg toe aan je wagentje.

Onze kleding bieden we in heel veel verschillende soorten en maten. Naast shirts bieden we ook vissershoedjes, keukenschorten, rompertjes en sportkleding. Als je nog vragen hebt, schroom dan niet en neem contact op met onze klantenservice.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.