Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Shirts voor Carnaval

SHIRTS VOOR CARNAVAL.

Alaaf! Nog even en we gaan weer los in Kielegat, Oeteldonk of een van de andere Carnavalsgemeentes. Lekker dansen op die gekke carnavalskrakers en kijken naar de mooiste paradewagens. Heel leuk, maar dit doen we natuurlijk wel verkleed in de tofste outfits. Daarom hebben we in dit artikel de best verkopende shirts voor Carnaval op een rijtje gezet.

Ontwerp je eigen Carnaval kostuum

In onze editor vind je nog veel meer designs, maar het leukste is natuurlijk om zelf iets te ontwerpen voor Carnaval. Zo kun je samen met je vriendengroep een matching shirt dragen. Jij bent aan zet! Wil je een nog makkelijkere outfit? Bestel dan één van de Carnaval shirts uit onze editor, je komt er door een kledingstuk te kiezen uit onze shop om daarna op de knop ‘Personaliseer’ te klikken. Onze ontwerpers hebben had gewerkt om een toffe collectie voor je samen te stellen. We hebben grappige shirts, maar ook shirts met teksten als FBI most wanted, DORST! of S.W.A.T.

Vijf ideeën voor het beste carnavalsshirt

  1. Thema-shirts: Kies een specifiek carnavalsthema, zoals tropisch, superhelden, of dieren, en ontwerp shirts die de sfeer van dat thema weerspiegelen. Denk aan felle kleuren en grappige illustraties die bij het gekozen thema passen.
  2. Groepsshirts: Als je met een groep vrienden carnaval viert, ontwerp dan bijpassende shirts met grappige slogans, bijnamen of zelfs puzzelstukken die samen een geheel vormen wanneer jullie bij elkaar staan.
  3. Retro carnavalsstijl: Ga voor een retro-look met shirts die geïnspireerd zijn op stijlen uit de jaren ’60, ’70 of ’80. Denk aan tie-dye, psychedelische prints en funky kleurenpaletten.
  4. Grappige puns en woordspelingen: Speel met humor door grappige woordspelingen, onverwachte combinaties of visuele grappen op de shirts te plaatsen die voor een glimlach zorgen.
  5. Lokale symbolen en tradities: Integreer symbolen en tradities die kenmerkend zijn voor je lokale carnavalsviering, zoals specifieke kleuren, maskers of emblemen die de gemeenschap vertegenwoordigen.

Ongeacht welk idee je kiest, zorg ervoor dat je shirts comfortabel zijn om te dragen en deel uitmaken van het feestelijke carnavalsgevoel. Het belangrijkste is dat ze je laten stralen en plezier hebben tijdens dit vrolijke evenement!

Goedkope carnavalskleding

Of je nu een van bovenstaande designs wilt bestellen of liever zelf de handen uit de mouwen steekt, één ding is zeker: bij Digitransfer betaal je nooit teveel en stel je een outfit samen voor een zacht prijsje! Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe je makkelijk jouw eigen Carnavals outfit ontwerpt en bestelt:

  1. Kies een kledingstuk uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een Digitransfer-design óf upload je eigen Carnavalsontwerp;
  5. Check het voorbeeld, geef akkoord, voeg toe aan winkelwagen en vier feest!

We bieden onze kleding in heel veel verschillende soorten en maten, zo hebben we hoodies, truien, poloshirts tanktops en nog véél meer. Heb je toch andere wensen? Geen probleem! Neem gerust contact op met onze klantenservice. Of laat je inspireren door één van onze andere blogs, wat dacht je bijvoorbeeld van de blog over Originele Halloween outfits?

Shirts laten bedrukken voor een carnavalsvereniging?

Het bedrukken van shirts voor carnavalsverenigingen is cruciaal voor eenheid en identiteit. De shirts moeten op maat ontworpen zijn, gemaakt van comfortabele materialen, met duurzame druktechnieken en geschikt voor diverse evenementen. Uniformiteit en tijdige levering zijn essentieel. Dit draagt bij aan de feestvreugde en maakt de groep herkenbaar tijdens de festiviteiten. Bestel daarom je carnavalskleding bij Digitransfer.com. Wil je een groot aantal kledingstukken bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.