Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Shirts voor een vrijgezellenfeest

SHIRTS VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST.

Bij een vrijgezellenfeest wordt er afscheid genomen van het vrijgezellenbestaan van de aanstaande bruid of bruidegom. Dit gaat dikwijls gepaard met een heleboel alcohol en het voor paal zetten van de aanstaande. Steeds vaker wordt de vrijgezel in kwestie in een raar pak gehesen of moet hij/zij een shirt met een foute tekst dragen… Ook de vriendengroep van de bruid of bruidegom draagt vaak shirts die erop wijzen dat zij bij de “vrijgezel-voor-de-laatste-keer” horen. Op zoek naar tips? Wij hebben de leukste en foutste shirts bij elkaar gezocht die je als vrijgezellenfeest kleding kunt gebruiken.

Een greep uit onze collectie

De keuze van shirts hangen natuurlijk af van het thema van het feest. Een gezellig maar rustig vrijgezellenfeest vraagt om hele andere shirts dan een wilde avond in de kroeg. Ook moet je je bedenken wat de insteek is om shirts te gaan dragen. Wil je alleen laten zien dat jullie de vrienden zijn van de “vrijgezel”, of wil je juist shirts om de vrijgezel voor gek te zetten? Hieronder vind je een selectie van de leukste shirts die wij al eens hebben mogen drukken:

Outfit vrijgezellenfeest

“Unieke Vrijgezellen: De Kunst van Gepersonaliseerde Shirts”

Een vrijgezellenfeest draait om herinneringen maken, lachen en het vieren van vriendschap. En wat draagt daar beter aan bij dan het dragen van op maat gemaakte shirts? Hier zijn een paar ideeën voor de beste gepersonaliseerde shirts voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

1. De ‘Team Bride/Groom’ shirts

Laat iedereen de teamgeest voelen met ‘Team Bride’ of ‘Team Groom’ shirts. Deze zijn niet alleen leuk, maar ook geweldig voor het vastleggen van geweldige groepsfoto’s. Kies opvallende kleuren die opvallen op de dansvloer of tijdens een dagje uit.

2. Bijnamen en grappige Quotes

Voeg een persoonlijk tintje toe door bijnamen of grappige quotes op de shirts te laten bedrukken. Denk aan grappige herinneringen of inside jokes die de groep deelt. Het zal zeker voor veel gelach zorgen en het feest nog specialer maken.

3. Coördinerende ontwerpen

Voor een meer gestroomlijnde look, overweeg coördinerende ontwerpen. Dit kunnen bijvoorbeeld shirts zijn met een gedeeld thema, zoals Hawaiiaanse overhemden voor een strandfeest of shirts met een gemeenschappelijk logo dat de aankomende bruiloft viert.

4. Foto shirts

Een andere geweldige optie is om shirts te bedrukken met een foto van de bruid of bruidegom in hun jongere jaren of een gênante foto van een gedeelde herinnering. Dit zal zeker voor hilariteit en sentiment zorgen!

5. Maak het persoonlijk

Het is belangrijk om de persoonlijkheid van de bruid of bruidegom te laten doorschemeren in de shirts. Voeg elementen toe die hun favoriete kleuren, hobby’s of interesses weerspiegelen. Dit maakt de shirts niet alleen uniek, maar ook heel speciaal.

Hoe maak je het shirt?

De laatste avond als vrije man of vrouw vier je natuurlijk met je beste vrienden. Hoe tof is het dan om samen met jouw squad aan de wereld te laten zien dat je gaat trouwen. Allemaal in dezelfde kleur of juist iedereen een andere, iedereen ziet dat jullie bij elkaar horen. Of je nu een van bovenstaande designs wilt bestellen of liever zelf de handen uit de mouwen steekt, één ding is zeker: bij Digitransfer betaal je nooit teveel en stel je een outfit samen voor een mooie prijs! Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe je makkelijk jouw eigen outfit ontwerpt en bestelt:

  1. Kies een kledingstuk uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een Digitransfer-design óf upload je eigen Carnavalsontwerp;
  5. Check het voorbeeld, geef akkoord, voeg toe aan winkelwagen en vier Feest!

We bieden onze kleding in heel veel verschillende soorten en maten, zo hebben we hoodies, truien, poloshirts tanktops en nog véél meer. Heb je toch andere wensen? Geen probleem! Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.