Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Shirts voor Koningsdag

SHIRTS VOOR KONINGSDAG.

Op 27 april is het Koningsdag! Een groot feest, elk jaar weer. Of je nu tijdens een wilde Koningsnacht alle kroegen in de stad langs gaat, gezellig op Koningsdag op een vrijmarkt staat of naar festival gaat, dit moet natuurlijk in stijl. Daarom hebben we in dit blog de leukste Oranje-shirts op een rijtje gezet.

Leuke teksten op een Koningsdag T-shirt

Heb je even geen inspiratie? Neem dan eens een kijkje in onze geheel vernieuwde editor! Daar vind je de leukste designs onderverdeeld in de leukste themacategorieën. De teksten voor Koningsdag vind je in het mapje ‘Feest en verjaardag’. We hebben diverse teksten voor op kleding, denk aan: grappige en positieve teksten, wijsheden, spreuken en nog veel meer. Hieronder vind je een greep uit ons assortiment.

Aan de slag

De shirts hierboven zijn natuurlijk super leuk, maar je kunt ook zelf aan de slag. Digitransfer bedrukt T-shirts, truien, petjes en jassen met een opdruk naar wens. Zo kun je jezelf in een volledige Koningsdag outfit hullen met een uniek ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan een foto van Willem-Alexander. Plaats hier een leuke tekst bij en klaar is jouw unieke shirt.

Leuke tekst ideeën

 • Biertje? Ik Willem!
 • Koning, keizer of admiraal; dronken zijn we allemaal!
 • King for a day
 • Proud to be Dutch
 • Keep calm & wear orange
 • Just smile & wave

Volg de stappen hieronder om eenvoudig en snel jouw shirt te bestellen:

 1. Kies een kledingstuk uit onze shop;
 2. Kies de gewenste kleur en maat;
 3. Klik op de knop Kies bedrukking;
 4. Selecteer een Oranje-design óf upload je eigen ontwerp;
 5. Check het voorbeeld, geef akkoord en voeg toe aan je mandje.

Naast T-shirts bieden we ook sweaters, hoodies, polo’s, caps, mutsen, rompertjes en vrijetijdskleding. Mocht je vragen hebben tijdens het bestellen, aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.