Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
T-shirt bedrukken voor en achterkant

T-shirt bedrukken voor- en achterkant?

Overweeg je om T-shirts en andere (werk-)kleding te laten bedrukken aan zowel de voor- als achterkant? Een uitstekende keuze! Bedrukte kleding versterkt namelijk niet alleen de professionele uitstraling van je bedrijf of vereniging, maar verhoogt ook de herkenbaarheid bij zowel bestaande als potentiële klanten of leden. Kijk maar eens om je heen in de bouwmarkt of bij de kapper – je zult merken dat er veel mensen rondlopen in bedrukte werkkleding. En het is natuurlijk de bedoeling dat mensen aan jouw bedrijf denken zodra ze iemand nodig hebben met jouw expertise. Daarnaast zorgt het dragen van dezelfde gepersonaliseerde werkkleding door werknemers voor een gevoel van uniformiteit binnen je bedrijf.

Kleding met belastingvoordeel

Maar er is nog een ander voordeel aan bedrukte werkkleding: je kunt de kosten ervan aftrekken bij de Belastingdienst. Om in aanmerking te komen voor deze kostenaftrek, moet het logo of de bedrijfsnaam op het kledingstuk een minimale afmeting hebben van 70 cm2. Dit maakt het voor de Belastingdienst duidelijk dat het om werkkleding gaat en niet om alledaagse kleding. Voor meer informatie over werkkleding en kostenaftrek kun je terecht op de website van de Belastingdienst.

Wat laat jij bedrukken?

T-shirt bedrukken voor- en achterkant?

Samengevat, het laten bedrukken van (werk-)kleding is een effectieve manier om je bedrijf te promoten en de professionaliteit en uniformiteit binnen je bedrijf te versterken. Zeker als je kiest voor een bedrukking op zowel de voor- als achterkant. Bovendien kan het financiële voordelen opleveren door de mogelijkheid tot kostenaftrek bij de Belastingdienst. Overweeg dus zeker om deze stap te zetten! In onze shop selecteer je eenvoudig de gewenste kleding om deze vervolgens te voorzien van de gewenste bedrukking. Heb je toch nog vragen of wil je een grote bestelling plaatsen? Vul dan geheel vrijblijvend het formulier hieronder in.

Snel een advies op maat

Met de Digitransfer editor ontwerp en bestel je gemakkelijk en snel de kleding en gifts die je wenst. Heb je toch advies nodig of heb je jouw product niet kunnen vinden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan met onderstaand formulier. Wij streven ernaar om jouw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.

  • Benoem o.a.: artikelnaam, productkleur, drukkleur, drukpositie, maat en aantallen.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.