Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Te gekke vakantieshirts

TE GEKKE VAKANTIESHIRTS.

De zomervakantie komt er weer aan. Je laatste tentamens of repetities zijn achter de rug, en misschien heb je wel net gehoord dat je geslaagd bent voor je diploma… Dat moet natuurlijk allemaal worden gevierd en daarvoor is het thuisland misschien niet de beste plek. Ben jij ook van plan om met een groep vrienden of vriendinnen lekker naar Spanje, Portugal, Italië of Bulgarije te gaan? Bestel dan nu matching vakantieshirts voor de hele squad!

Vakantieshirts voor de hele groep

Als je al een beetje gaat bedenken wat er allemaal voor kleding je koffer in moet, bedenk dan ook dat het superleuk is om met de hele groep dezelfde vakantieshirts te dragen. Jullie vallen lekker op en kunnen elkaar ook gemakkelijk herkennen. Fijn als je op een vol strand ligt of in een drukke club bent. Het leuke is ook dat jullie zelf kunnen bepalen wat je op het shirt laat drukken. Wil je het bijvoorbeeld bedrukken met jullie namen erop? Of misschien wel de naam van de groepsapp? Of een van de volgende grappige quotes?

  • Geschikt / Ongeschikt
  • Vrijgezel / Geen vrijgezel
  • Last clean t-shirt
  • Eat, Sleep, Dance, Repeat
  • Hello summer: Time to relax!

Originele vakantie outfits

Niet alleen tekst is mogelijk, ook afbeeldingen. Dus je kun ook een foto van jullie hele groep op een shirt laten drukken. Kijk voor inspiratie ook eens bij de standaarddesigns die je ziet tijdens het bestellen van kleding in onze editor. Hieronder zie je hoe je stap voor stap jouw T-shirt kunt bestellen:

  1. Kies een T-shirt, hoodie of sweater uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een te gek design uit onze themashop óf upload je eigen design;
  5. Controleer het voorbeeld, geef akkoord en voeg toe aan je wagentje.

Onze kleding bieden we in veel verschillende soorten en maten. Naast shirts bieden we ook sweaters, hoodies, polo’s, vissershoedjes, keukenschorten, rompertjes en sportkleding. Als je nog vragen hebt, schroom dan niet en neem contact op met onze klantenservice.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.