Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Verras je moeder met een shirt

VERRAS JE MOEDER MET EEN SHIRT.

Op de basisschool maak je als kind voor Moederdag elk jaar weer mooie dingen, denk bijvoorbeeld aan kettingen, fotolijstjes, vazen en klerenhangers. Na de basisschool wordt hier echter minder aandacht aan besteed, waardoor je bijna zou vergeten je geliefde moeder te verrassen op Moederdag. Ben je op zoek naar een leuk T-shirt voor Moederdag? We hebben wat ideetjes voor je op een rijtje gezet. In onze editor zie je bij de categorie Feest en verjaardag alle Moederdag-designs.

Cadeau voor je moeder

Moederdag is de dag waarop iedere mama eens lekker in de watten gelegd wordt. Dit als bedankje omdat ze altijd zo goed voor alles en iedereen zorgt, en om te laten zien dat je veel van haar houdt. Het is wel altijd lastig om een leuk, uniek en bovenal persoonlijk cadeau te vinden. Bestel daarom een gepersonaliseerd T-shirt (of bijvoorbeeld een mooie polo, trui of schort) met daarop een bedrukking uit onze editor:

5 ideeën voor moederdag shirts

  1. Familieportret met een twist: Laat een artistiek familieportret maken dat haar en de rest van het gezin weergeeft. Voeg een speels element toe door iedereen in grappige outfits of met attributen te laten poseren. Deze unieke twist maakt niet alleen een prachtig kunstwerk, maar herinnert je moeder ook aan de vreugde en levendigheid van het gezinsleven.
  2. Quotes en uitspraken van geliefden: Verzamel inspirerende, grappige of ontroerende citaten en uitspraken van familieleden. Laat deze teksten in een artistiek lettertype op het T-shirt drukken, omgeven door kleine illustraties die passen bij de persoonlijkheid van elk gezinslid. Op deze manier draagt je moeder altijd een stukje van de woorden van haar dierbaren met zich mee.
  3. Handafdrukken van de familie: Maak een creatieve compositie van handafdrukken van alle gezinsleden. Elk familielid kan zijn hand afdrukken met verf in een specifieke kleur op het T-shirt. Voeg namen toe bij elke handafdruk om een kleurrijk en persoonlijk kunstwerk te creëren. Deze handafdrukken symboliseren de eenheid en liefde binnen het gezin.
  4. Moeder’s bloementuin: Ontwerp een prachtige bloementuin op het T-shirt, waarbij elke bloem symbool staat voor een gezinslid. Gebruik de favoriete bloemen van je moeder of kies bloemen die passen bij de persoonlijkheid van elk gezinslid. Deze bloemenzee zal niet alleen een visueel aantrekkelijk ontwerp zijn, maar ook de verbondenheid van het gezin weergeven.
  5. Herinneringen in beeld: Verzamel foto’s van bijzondere momenten en gebeurtenissen die het gezin deelt. Creëer een collage van deze afbeeldingen op het T-shirt, waarbij je verschillende groottes en vormen combineert. Voeg subtiele versieringen toe en laat de afbeeldingen overvloeien voor een artistieke uitstraling. Zo draagt je moeder letterlijk de herinneringen van jullie gezamenlijke avonturen met zich mee.

Leuke cadeautjes

Of je nu een van bovenstaande designs wilt bestellen of liever zelf de handen uit de mouwen steekt, één ding is zeker: bij Digitransfer betaal je nooit teveel en stel je een outfit samen voor een zacht prijsje! Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe je makkelijk een cadeau voor je moeder ontwerpt en bestelt:

  1. Kies een kledingstuk uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een Digitransfer-design óf upload je eigen Moederdagontwerp;
  5. Check het voorbeeld, geef akkoord en voeg toe aan winkelwagen.

We bieden onze kleding in heel veel verschillende soorten en maten, zo hebben we hoodies, truien, poloshirts tanktops en nog véél meer. Heb je toch andere wensen? Geen probleem! Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.