Verras je moeder met een shirt

VERRAS JE MOEDER MET EEN SHIRT.

Op de basisschool maak je als kind voor Moederdag elk jaar weer mooie dingen, denk bijvoorbeeld aan kettingen, fotolijstjes, vazen en klerenhangers. Na de basisschool wordt hier echter minder aandacht aan besteed, waardoor je bijna zou vergeten je geliefde moeder te verrassen op Moederdag. Ben je op zoek naar een leuk T-shirt voor Moederdag? We hebben wat ideetjes voor je op een rijtje gezet. In onze editor zie je bij de categorie Feest en verjaardag alle Moederdag-designs.

Cadeau voor je moeder

Moederdag is de dag waarop iedere mama eens lekker in de watten gelegd wordt. Dit als bedankje omdat ze altijd zo goed voor alles en iedereen zorgt, en om te laten zien dat je veel van haar houdt. Het is wel altijd lastig om een leuk, uniek en bovenal persoonlijk cadeau te vinden. Bestel daarom een gepersonaliseerd T-shirt (of bijvoorbeeld een mooie polo, trui of schort) met daarop een bedrukking uit onze editor:

Leuke cadeautjes voor je moeder

Of je nu een van bovenstaande designs wilt bestellen of liever zelf de handen uit de mouwen steekt, één ding is zeker: bij Digitransfer betaal je nooit teveel en stel je een outfit samen voor een zacht prijsje! Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe je makkelijk een cadeau voor je moeder ontwerpt en bestelt:

  1. Kies een kledingstuk uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een Digitransfer-design óf upload je eigen Moederdagontwerp;
  5. Check het voorbeeld, geef akkoord en voeg toe aan winkelwagen.

We bieden onze kleding in heel veel verschillende soorten en maten, zo hebben we hoodies, truien, poloshirts tanktops en nog véél meer. Heb je toch andere wensen? Geen probleem! Neem gerust contact op met onze klantenservice.