Wereld Yoga dag

WERELD YOGA DAG.

Je hebt tegenwoordig overal feestdagen van, zo ook voor Yoga! Op 21 juni is het Wereld Yoga Dag. Tijdens de Internationale Yoga Dag wordt de helende werking van deze sport geëerd. Om deze dag te vieren hebben we een paar leuke Yoga-designs ontworpen voor op tanktops. De designs zijn uiteraard ook beschikbaar op T-shirts, polo’s of truien. Welke van onderstaande yoga shirts spreekt jou het meeste aan?

Betaalbare yoga kleding

Op Wereld Yoga Dag worden er in meerdere steden evenementen en activiteiten georganiseerd die om Yoga draaien. Gratis lessen, meditatie of yoga in de open lucht. Er is genoeg te doen. Het hele programma per stad kun je vinden op de website van Wereld Yoga dag. Meedoen aan deze ontspannende lessen doe je natuurlijk in comfortabele en toepasselijke kleding. In tanktops kun je vrij bewegen en het houdt je koel. Met een mooie print erop is hij helemaal af.

Yoga kleding online kopen

Of je nu een van bovenstaande designs wilt bestellen of liever zelf iets ontwerpt, één ding is zeker: bij Digitransfer betaal je nooit teveel en stel je een outfit samen voor een mooie prijs! Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe je makkelijk jouw eigen yoga outfit ontwerpt:

  1. Kies een kledingstuk uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een Digitransfer-design óf upload je eigen yoga ontwerp;
  5. Check het voorbeeld, geef akkoord, voeg toe aan winkelwagen.