Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Wereld Yoga dag

WERELD YOGA DAG.

Je hebt tegenwoordig overal feestdagen van, zo ook voor Yoga! Op 21 juni is het Wereld Yoga Dag. Tijdens de Internationale Yoga Dag wordt de helende werking van deze sport geëerd. Om deze dag te vieren hebben we een paar leuke Yoga-designs ontworpen voor op tanktops. De designs zijn uiteraard ook beschikbaar op T-shirts, polo’s of truien. Welke van onderstaande yoga shirts spreekt jou het meeste aan?

Betaalbare yoga kleding

Op Wereld Yoga Dag worden er in meerdere steden evenementen en activiteiten georganiseerd die om Yoga draaien. Gratis lessen, meditatie of yoga in de open lucht. Meedoen aan deze ontspannende lessen doe je natuurlijk in comfortabele en toepasselijke kleding. In tanktops kun je vrij bewegen en het houdt je koel. Met een mooie print erop is hij helemaal af.

5 ideeën voor bedrukte yoga kleding

  1. Zen-geïnspireerde illustraties: Kies voor bedrukkingen die de zen-sfeer van yoga weerspiegelen. Denk aan serene natuurtaferelen zoals lotusbloemen, bamboe, of mediterende figuren. Deze illustraties kunnen op subtiele wijze worden verwerkt in de yogakleding, zoals op de achterkant van een shirt of langs de zijkanten van yogabroeken.
  2. Chakra kleuren en symbolen: Creëer een chique ontwerp door de kleuren en symbolen van de zeven chakra’s te integreren. Laat de kleuren van de chakra’s als subtiele lijnen of patronen door de kledingstukken lopen. Voeg kleine symbolen toe die de verschillende energiecentra representeren voor een diepere betekenis.
  3. Inspirerende yoga quotes: Bedruk yogakleding met inspirerende citaten die de filosofie van yoga benadrukken. Kies voor woorden die rust, balans en bewustzijn uitstralen. Plaats deze citaten op strategische plekken, zoals de rug of de mouwen, zodat ze zichtbaar zijn tijdens het uitvoeren van yogahoudingen.
  4. Abstracte mandala-patronen: Laat je inspireren door de intrigerende wereld van mandala’s. Creëer abstracte mandala-patronen die de yogakleding verrijken met artistieke en spirituele symboliek. Deze patronen kunnen subtiel over de kleding worden verspreid voor een harmonieuze uitstraling.
  5. Adembenemende natuurtaferelen: Breng de rustgevende kracht van de natuur naar yogakleding door prachtige natuurlandschappen af te beelden. Denk aan bergen, zonsopgangen, of serene stranden. Deze beelden kunnen de drager helpen om zich te verbinden met de natuurlijke elementen en een gevoel van kalmte en sereniteit bevorderen.

Yoga kleding online kopen

Of je nu een van bovenstaande designs wilt bestellen of liever zelf iets ontwerpt, één ding is zeker: bij Digitransfer betaal je nooit teveel en stel je een outfit samen voor een mooie prijs! Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe je makkelijk jouw eigen yoga outfit ontwerpt:

  1. Kies een kledingstuk uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een Digitransfer-design óf upload je eigen yoga ontwerp;
  5. Check het voorbeeld, geef akkoord, voeg toe aan winkelwagen.
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.