Bedrijfskleding als marketingtool

BEDRIJFSKLEDING ALS MARKETINGTOOL.

Als ondernemer ben je continu bezig met de communicatie en de plaats van je bedrijf in de markt. Naast de meest voor de hand liggende tools is er nog een belangrijke tool, namelijk je bedrijfskleding. De kracht en de uitwerking van bedrijfskleding is voor veel ondernemers onbekend en onderschat terrein. En daarom hebben wij wat belangrijke punten op een rijtje gezet die voor jouw bedrijf wellicht interessant kunnen zijn wanneer je besluit bedrijfskleding als marketingtool in te zetten.

Zichtbaarheid

Alles in de marketing draait om communicatie. De meest bekende vorm van communiceren via bedrijfskleding is je logo en naam op de borst laten drukken. Stel je hebt een schildersbedrijf en je draagt tijdens het werk een polo met je naam en logo op de borst, draag je die dan ’s avonds op een receptie ook nog? Dit zijn belangrijke dingen om over na te denken. Je kunt voor een receptie namelijk ook kiezen voor een mooie blouse met bedrukkingen op de mouwen, veel netter! Zo is je merk op een subtiele manier zichtbaar.

Communiceer acties

Naast het weergeven van de bedrijfsnaam kun je ook bedrijfsacties communiceren door middel van bedrijfskleding. Wanneer je als schilder bedrijfskleding draagt, kun je naast het logo en/of naam een specifieke actie promoten op kleding. Bijvoorbeeld: “Vraag naar ons speciale wintertarief!” Ook kun je gebruik maken van QR-codes op kleding. Deze QR-codes kunnen met een smartphone worden gescand en geven dan bijvoorbeeld je website of Facebookpagina weer. Door social media te koppelen aan je acties wordt het bereik nog groter. Potentiële klanten komen dan via je kleding op de Facebookpagina terecht en wanneer jouw pagina “ge-liked” wordt door de klant vergroot dit ook meteen weer je bereik. Hieronder de voordelen van bedrijfskleding bestellen bij Digitransfer:

Ontwerp jouw eigen bedrijfskleding!

Je kunt zelf een heel ontwerp in elkaar knutselen met tekst en afbeeldingen, maar dit kan soms behoorlijk ingewikkeld zijn. Ga je liever voor de makkelijke weg? Gebruik dan de cliparts uit onze ontwerptool! Deze kun je gemakkelijk verwerken in jouw design. Voeg persoonlijke tekst toe en klaar is jouw bedrijfskleding! Hieronder vertellen we je kort hoe je snel nette bedrijfskleding ontwerpt:

  1. Kies een shirt, hoodie of polo uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een design óf upload je eigen ontwerp;
  5. Check het voorbeeld, geef akkoord, voeg toe aan winkelwagen.

We bieden onze kleding in heel veel verschillende soorten en maten, zo hebben we hoodies, poloshirts, hemden en nog véél meer. Heb je toch nog andere wensen? Geen probleem! Neem gerust contact op met onze klantenservice. Of laat je inspireren door één van onze andere blogs, wat dacht je bijvoorbeeld van de blog over Motiverende sportkleding?

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.