Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Motiverende sportkleding

MOTIVERENDE SPORTKLEDING.

Iedere week weer ben je hard bezig met die goede voornemens die je verzon in januari, maar misschien lukt het toch niet helemaal zoals je in gedachten had. Met de motiverende sportkleding op deze pagina krijgen we je weer back on track. Want iedereen weet; summer bodies are made in winter!

Grappige sportkleding bedrukken

Je hebt een lange dag gehad en wilt het liefst gewoon gaan bingewatchen op de bank, maar je moet toch écht gaan sporten. Wat luchtige humor kan dan zeker geen kwaad. Met deze grappige sportshirts hoef je alleen in de spiegel te kijken en dan verschijnt die glimlach meteen. Je krijgt weer genoeg energie om ertegenaan te gaan!

4 ideeën voor bedrukte sportshirts

  1. Strakke Grafische Lijnen: Kies voor moderne, strakke grafische lijnen die de contouren van de sportkleding volgen. Abstracte patronen en geometrische vormen kunnen een dynamisch en gestroomlijnd effect creëren. Deze stijl past goed bij sporten die snelheid en beweging benadrukken.
  2. Personalisatie met Initialen: Voeg een persoonlijk tintje toe door initialen van de sporter subtiel te verwerken in het ontwerp. Dit kan bijvoorbeeld op de mouw of kraag worden geplaatst. Personalisatie geeft niet alleen een gevoel van eigenaarschap, maar maakt ook de sportkleding herkenbaar en uniek.
  3. Motiverende Typografie: Integreer motiverende typografie in het ontwerp. Kies krachtige woorden of zinnen die atleten inspireren en aanmoedigen. Plaats deze teksten op strategische plekken, zoals de achterkant van het shirt of de mouwen, om een extra boost te geven tijdens het sporten.
  4. Team Spirit: Ontwerp sportkleding met een focus op teamgeest. Voeg het teamlogo toe, inclusief de mascotte, en gebruik de teamkleuren als basis voor het ontwerp. Voeg ook individuele spelersnummers toe aan de achterkant van de shirts om een gevoel van eenheid en identiteit te creëren. Dit is perfect voor sportteams op alle niveaus, van amateur tot professioneel.

Gepersonaliseerde sportkleding

In elke stad of dorp is wel een sportschool te vinden en die zijn vaak drukbezocht. Volgens NOC*NSF is fitness zelfs de meest beoefende sport in Nederland, de gyms zitten daarom lekker vol. Het is een plek waar je jouw energie kwijt kunt en je goede voornemens kunt bereiken. Een motiverend T-shirt geeft nog een extra boost om los te gaan in het squat-rek. Zo maak jij jouw eigen shirt:

  1. Kies een kledingstuk uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een sport-design óf upload je eigen ontwerp;
  5. Check het voorbeeld, geef akkoord, voeg toe aan winkelwagen.

We bieden onze sportkleding in heel veel verschillende soorten en maten, zo hebben we hoodies, truien, poloshirts en nog véél meer. Toch op zoek naar iets anders? We helpen graag! Neem gerust contact op met onze klantenservice. Of laat je inspireren door één van onze andere blogs, wat dacht je bijvoorbeeld van de blog over Wereld Yoga Dag?

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.