Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Foute vrijgezellenshirts

FOUTE VRIJGEZELLENSHIRTS.

Als je beste vriend of vriendin je heeft gevraagd om ceremoniemeester te zijn, is dat natuurlijk een hele grote eer. Je moet dan waarschijnlijk het vrijgezellenfeest organiseren, een dag (of dagdeel) waarop de bruid of bruidegom voor de laatste keer de bloemetjes buiten mag zetten. Wij hebben op deze pagina een aantal foute vrijgezellenshirts op een rijtje gezet. Steek je liever meteen de handen uit de mouwen? Klik dan op onderstaande knop.

Foute outfit

Bij een vrijgezellenfeest horen natuurlijk vrijgezellen outfits, voor degene die gaat trouwen maar ook voor degenen die het feest meevieren. Doordat iedereen hetzelfde vrijgezellenshirt draagt is het duidelijk dat jullie als groep bij elkaar horen, en met een pakkende tekst erop weet iedereen ook gelijk wat jullie vieren. De vrijgezelle heer of dame draagt meestal een ander shirt, om aan te geven dat het feestje om hem/haar draait en om ervoor te zorgen dat hij /zij het absolute middelpunt is. Ben je ook op zoek naar een shirt met een leuke tekst om te dragen tijdens een vrijgezellenparty, bekijk dan de foute quotes en vrijgezellenshirts hieronder!

 1. Betastingdienst; Leuker kunnen we het niet maken, wel lekkerder!
 2. Mijn naam is (vul in), maar jij mag me ‘Ik wil je’ noemen
 3. Flirten nou, bijna getrouwde vrouw
 4. Dames, doe alsof ik nog best aantrekkelijk ben (laatste stapavond)
 5. Dom blondje “heb JA gezegd”
 6. Beter in zuipen, dan in bonbons maken
 7. Bad ass bride
 8. I love dansen, knipoog en je krijgt je eerste salsales
 9. Ik zoen graag 50+ heren, grijp uw kans!
 10. Fuck of de century

Meer inspiratie nodig?

Meer inspiratie nodig voor die perfecte foute vrijgezellenfeestshirts? Denk er eens over na hoe populaire films zoals ‘The Hangover’ en ‘Bridesmaids’ ons hebben laten lachen en huilen terwijl ze de chaos en avonturen van vrijgezellenfeesten lieten zien. Net als in ‘The Hangover’ kunnen de shirts het motto ‘What happens at the bachelorette party, stays at the bachelorette party’ dragen. En zoals in ‘Bridesmaids’ kunnen de shirts humoristische citaten bevatten, zoals ‘Help me, I’m poor’ of ‘It’s my party, and I’ll cry if I want to.’ Met deze filmische inspiratie worden de vrijgezellenfeest-shirts niet alleen een herinnering aan een geweldige tijd, maar ook een knipoog naar de hilarische en soms gekke avonturen die vrienden samen beleven. Dus, voeg een vleugje filmplezier toe aan het feest en maak de bruid en haar team klaar voor een onvergetelijke tijd!

Geen tijd om zelf een shirt te ontwerpen? Bekijk dan onze kant-en-klaar kleding voor vrijgezellenfeesten.

Join the squad!

Vergeet niet dat het vrijgezellenfeest niet alleen om de bruidegom draait, maar ook om de bruid en haar fantastische team! Dit is dé gelegenheid om niet alleen de toekomstige bruidegom in het zonnetje te zetten, maar ook de bruid en haar geweldige vriendinnen. Laten we eens kijken naar enkele leuke foute opties voor shirtopties waarmee je de bruid en haar team kunt laten stralen. Denk aan ‘Bride Tribe’-shirts of ‘Team Bride’-truien. Deze shirts zijn niet zomaar kledingstukken; ze zijn een symbool van verbondenheid en vieren het hechte team dat klaarstaat om de bruid te ondersteunen en te vieren.

Het leuke is dat je deze shirts kunt aanpassen met namen, datums of andere persoonlijke details, waardoor ze extra speciaal worden. Het dragen van bijpassende shirts creëert niet alleen een gevoel van eenheid, maar zorgt ook voor een knallende en onvergetelijke manier om het vrijgezellenfeest te beleven. Dus, laat die ‘Bride Tribe’ stralen en maak van het feest een herinnering om te koesteren! 🎉💍👰✨

Aan de slag voor je foute party

Het dragen van een vrijgezellenshirt zorgt er gelijk voor dat jullie een groep vormen, trekt gegarandeerd de aandacht en je hebt gelijk een leuk aandenken aan deze unieke en gezellige dag! Wil jij ook een vrijgezellenfeest t-shirt bedrukken? Volg dan de stappen hieronder:

 1. Kies bijvoorbeeld een T-shirt, hoodie of sweater uit onze shop;
 2. Kies de gewenste kleur en maat;
 3. Klik op de knop Kies bedrukking;
 4. Selecteer een te gek design uit onze themashop óf upload je eigen design;
 5. Controleer het voorbeeld, geef akkoord en voeg toe aan je wagentje.

Onze kleding bieden we in heel veel verschillende soorten en maten. Naast shirts bieden we ook sweaters, hoodies, polo’s, caps, keukenschorten, rompertjes en sportkleding. Als je nog vragen hebt, schroom dan niet en neem contact op met onze klantenservice. Of laat je inspireren door de blogs: Grappige sportshirts en De leukste T-shirt quotes.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.