Rompertje als geboortekaartje

ROMPERTJE ALS GEBOORTEKAARTJE.

Na negen maanden is het dan eindelijk zover, jullie mooiste, liefste en knapste baby is geboren. Dit wil je natuurlijk gelijk met de wereld delen. Een rompertje of T-shirt als geboortekaartje is een originele manier om de geboorte aan vrienden en familie te laten weten. Wij hebben een aantal leuke ideeën voor een rompertje of T-shirt als geboortekaartje voor je op een rijtje gezet!

Rompertje bedrukken

Vertel de geboortedatum met een weergave van een kalender. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een afbeelding van een kalender te downloaden, om deze vervolgens te uploaden via onze editor. In Paint kun je heel makkelijk de betreffende datum omcirkelen. Sla hem op als afbeelding en laat de afbeelding op een T-shirt of rompertje drukken! Op deze pagina vind je nog meer ideeën om een zwangerschap aan te kondigen.

Vijf ideeën en voor gepersonaliseerde rompertjes

Gepersonaliseerde rompertjes zijn schattige en unieke geschenken voor baby’s. Hier zijn vijf ideeën om ze speciaal te maken:

  1. Naam en Geboortedatum: Druk de naam van de baby en de geboortedatum af op het rompertje om een blijvende herinnering te creëren aan de geboortedag.
  2. Grappige Teksten: Voeg een grappige of schattige tekst toe, zoals “Mama’s/Daddy’s Little Miracle,” “Tiny Explorer,” of “Future Heartbreaker.”
  3. Familieinitialen: Laat de initialen van de baby en de familie op het rompertje drukken voor een persoonlijke touch.
  4. Favoriet Dier of Karakter: Kies het favoriete dier of karakter van de ouders en laat dit afdrukken op het rompertje, bijvoorbeeld een schattige olifant of een lieve teddybeer.
  5. Familieportret: Laat een familieportret afdrukken op het rompertje, zodat de baby altijd de geliefde gezichten van zijn of haar familie bij zich heeft.

Gepersonaliseerde rompertjes zijn niet alleen schattig, maar ook een prachtige herinnering aan de bijzondere momenten in het leven van een baby. Ze zijn perfect voor babyshowers, geboortegeschenken of gewoon om de nieuwe ouders te verrassen met iets speciaals.

Baby romper met tekst

Hopelijk hebben we je een beetje kunnen inspireren met bovenstaande ideeën. Tijd om ze in de praktijk te brengen! Met onze handige ontwerptool kun je gemakkelijk en snel een romper of baby T-shirt laten bedrukken. Volg de stappen hieronder:

  1. Kies een T-shirt, polo of sweater uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een te gek design uit onze themashop óf upload je eigen design;
  5. Controleer het voorbeeld, geef akkoord en voeg toe aan je wagentje.

Naast babykleding bieden we ook sweaters, hoodies, polo’s, caps en sportkleding aan. Heb je nog vragen? Schroom niet en neem contact op met onze klantenservice.

Waarom bij Digitransfer?

Bij Digitransfer.com kun je rompertjes laten bedrukken met de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid. Personaliseer ze met naam, datum of schattige ontwerpen om unieke en gedenkwaardige cadeaus te creëren. Onze eenvoudige ontwerptool en snelle levering zorgen ervoor dat je snel en gemakkelijk de perfecte gepersonaliseerde rompertjes kunt bestellen. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op!

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.