Zwangerschap aankondigen

ZWANGERSCHAP AANKONDIGEN.

Ben je er net achter gekomen dat je zwanger bent? Heb je al de neiging om naar een babywinkel te gaan en allerlei leuke babyspullen te kopen? De eerste maanden is dat allemaal nog niet nodig en moet je je bovendien inhouden om het niet te verklappen aan iedereen. Heb je na drie maanden je eerste echo gehad en is alles goed met jou en de baby, dan mag je het eindelijk aan iedereen gaan vertellen. En wat is dan een originele manier om te doen? Een T-shirt bedrukken om je zwangerschap aan te kondigen natuurlijk! In onze nieuwe editor kun je bij de categorie ‘Liefde en geboorte’ hele leuke t-shirts met designs bestellen waarmee je je zwangerschap kunt aankondigen. Het leuke is dat je de shirts ook nog eens kunt personaliseren.

Grote broer of grote zus

Is dit niet je eerste zwangerschap en heb je al een zoon of dochter? Dan kun je hem of haar bij de bekendmaking van je zwangerschap een rol geven. Laat bijvoorbeeld een leuk T-shirt bedrukken met de tekst ‘hoera, ik word een grote zus’ of ‘ik word een grote broer’.

Aanstaande vader en moeder

Is het wel de eerste keer dat je in verwachting bent en wil je dit op een originele manier delen met de aanstaande vader? Dan kun je natuurlijk ook voor jezelf of je partner kleding met een opvallende tekst of afbeelding laten bedrukken. Zo kun je op bijvoorbeeld een T-shirt de tekst ‘baby inside’ of ‘papa… loading’ laten drukken. Deze kleding kun je daarna natuurlijk ook gebruiken om het goede nieuws aan anderen te laten weten. Hieronder vind je een greep uit ons Liefde en geboorte-assortiment.

Ideeën om je zwangerschap aan te kondigen

Er zijn talloze creatieve manieren om een zwangerschap aan te kondigen via een T-shirt. Een populair idee is om een shirt te dragen met de tekst “Coming Soon” gevolgd door de verwachte geboortedatum van de baby. Je kunt ook kiezen voor een humoristische benadering met teksten als “Mommy-to-Be” en “Daddy-to-Be,” wat voor een glimlach zal zorgen. Voor koppels die al kinderen hebben, kunnen shirts met boodschappen als “Promotie tot grote broer/zus” of “We worden een gezin van vier!” geweldige aankondigingen zijn. Het personaliseren van T-shirts met je eigen unieke boodschap voegt een persoonlijke en speciale touch toe aan deze bijzondere aankondiging.

Cadeau zwangerschap

Ben je al bevallen of wil je iemand anders een persoonlijk cadeau geven na de bevalling? Dan kun je bij ons ook leuke producten zoals rompertjes, T-shirts of slabbetjes laten bedrukken met een persoonlijke tekst of afbeelding. Hieronder vertellen we je hoe dit in z’n werk gaat met onze editor:

  1. Kies een kledingstuk uit onze shop;
  2. Kies de gewenste kleur en maat;
  3. Klik op de knop Kies bedrukking;
  4. Selecteer een te gek design uit onze themashop óf ontwerp je eigen design;
  5. Controleer het voorbeeld, geef akkoord en voeg toe aan het winkelwagentje.

Onze kleding bieden we in heel veel verschillende soorten en maten. Naast shirts bieden we ook sweaters, hoodies, polo’s, rompertjes, keukenschorten en vrijetijdskleding. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Of laat je inspireren door één van onze andere blogs, wat dacht je bijvoorbeeld van de blog over een Rompertje als geboortekaartje?

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.