Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Dag van de Vrijwilliger cadeautjes

Dag van de Vrijwilliger cadeautjes?

Op de Dag van de Vrijwilliger vieren we de onbaatzuchtige inzet van degenen die zich inzetten voor anderen. Wat is een betere manier om hen te eren dan met speciaal geselecteerde, personaliseerbare cadeautjes die hun toewijding en liefde weerspiegelen? Bij Digitransfer hebben we een betekenisvolle collectie samengesteld die jouw waardering op een unieke en gedenkwaardige manier overbrengt. Maar waarom zou je verder kiezen voor de personaliseerbare cadeautjes van Digitransfer? Dat vertellen we je graag!

  1. Persoonlijke waardering: Vrijwilligerswerk gaat verder dan gewoon werk – het is een daad van vrijgevigheid en mededogen. Met onze personaliseerbare cadeautjes kun je je waardering op een persoonlijke manier uiten door unieke boodschappen en designs toe te voegen.
  2. Onvergetelijke herinneringen: Elk cadeautje draagt een speciale boodschap die lang na de Dag van de Vrijwilliger zal blijven resoneren. Geef een cadeau dat een blijvende herinnering zal zijn aan hun waardevolle bijdrage.
  3. Diversiteit aan opties: Onze collectie omvat een diversiteit aan cadeautjes, van mokken met Tiny Tony’s en laptophoezen tot handdoeken en gepersonaliseerde slippers. Er is voor elk type vrijwilliger een perfect cadeau.
  4. Creatieve expressie: Personaliseer elk cadeau met de naam van de vrijwilliger, een inspirerende quote of een speciale boodschap. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer iets dat hun inzet recht doet.

🧡 SPREAD LOVE.

Stel je dat onbeschrijfelijke moment van geluk voor dat een vrijwilliger voelt na het openen van een gepersonaliseerd geschenk. Het verspreiden van dit geluk is waar we bij Digitransfer gepassioneerd over zijn, daarom doen we er alles aan om jou te helpen iemand anders gelukkig te maken.

Een greep uit ons assortiment

Geef met je hart!

Laat je waardering zien voor degenen die de wereld een betere plek maken met hun vrijwilligerswerk. Onze personaliseerbare cadeautjes brengen je gevoelens van dankbaarheid en respect op een unieke manier over. Ben je klaar om de vrijwilligers in je leven te eren met betekenisvolle geschenken? Ontdek onze collectie en creëer een gedenkwaardig cadeau voor de echte helden van de Dag van de Vrijwilliger! Heb je andere wensen of wil je een grote bestelling plaatsen voor meerdere vrijwilligers tegelijk? Neem dan contact met ons op, of vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

Snel een advies op maat

Met de Digitransfer editor ontwerp en bestel je gemakkelijk en snel de kleding en gifts die je wenst. Heb je toch advies nodig of heb je jouw product niet kunnen vinden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan met onderstaand formulier. Wij streven ernaar om jouw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.

  • Benoem o.a.: artikelnaam, productkleur, drukkleur, drukpositie, maat en aantallen.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.