Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Gepersonaliseerde kleding voor mkb-bedrijven

Offerte voor mkb-bedrijven

✅ Meer dan 30 jaar ervaring
✅ Al duizenden tevreden klanten
✅ Gemiddelde beoordeling: 8+
✅ Lid van Promotional Products Professionals

Gepersonaliseerde kleding voor mkb-bedrijven

Bedrukte (bedrijfs-)kleding van Digitransfer.com zorgt ervoor dat jouw medewerkers zelfverzekerd en altijd herkenbaar hun werk kunnen doen. Daarnaast draagt representatieve (bedrijfs-)kleding bij aan de professionaliteit van jouw bedrijf. Bij Digitransfer.com zijn we sterk in het bedenken van kledingconcepten voor zeer uiteenlopende bedrijven. Zo kleden we horeca-, zorg- en promotiemedewerkers maar ook medewerkers in de bouw- en veiligheidssector. Wat je wensen ook zijn, wij helpen je graag! Meer weten? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op.

 • Benoem o.a.: artikelnaam, productkleur, drukkleur, drukpositie, maat en aantallen.
 • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Waarom kleding laten bedrukken?

Het laten bedrukken van (werk-)kleding biedt diverse voordelen voor mkb-bedrijven die vaak op zoek zijn naar kosteneffectieve en doelgerichte marketingstrategieën. Hieronder volgen enkele redenen waarom het slim is voor mkb-bedrijven om kleding te laten bedrukken:

 1. Merkpromotie: Voor mkb-bedrijven is merkbekendheid van cruciaal belang. Bedrukte kleding met je logo, bedrijfsnaam en boodschap fungeert als bewegend reclamebord. Wanneer medewerkers, klanten of supporters de kleding dragen, wordt je merk zichtbaar voor een breder publiek.
 2. Professionele uitstraling: Bedrukte bedrijfskleding, zoals polo’s, overhemden of jassen met het bedrijfslogo, creëert een professionele uitstraling voor medewerkers. Dit kan bijdragen aan het vertrouwen en de geloofwaardigheid van het bedrijf bij klanten en partners.
 3. Teamidentiteit: Als je een klein team hebt, kan bedrukte kleding een gevoel van eenheid en teamidentiteit bevorderen. Het versterkt de teamgeest en bevordert een positieve werkomgeving.
 4. Herkenbaarheid op evenementen: Op beurzen, conferenties en andere evenementen helpt bedrukte kleding je medewerkers op te laten vallen en gemakkelijk herkenbaar te maken voor potentiële klanten en partners.
 5. Klantrelaties: Het geven van bedrukte kleding aan gewaardeerde klanten of partners kan een gebaar van waardering zijn en bijdragen aan het opbouwen van langdurige relaties.
 6. Werkkleding: In sommige sectoren kan bedrukte kleding dienen als praktische werkkleding, zoals polo’s voor horecapersoneel, technici of bouwvakkers. Dit kan helpen bij het identificeren van medewerkers en het creëren van een professionele uitstraling.
 7. Marketing voor een breed publiek: Kleding met aantrekkelijke ontwerpen kan worden verkocht als merchandise, wat extra inkomsten kan genereren en tegelijkertijd je merk onder een bredere doelgroep kan verspreiden.
 8. Evenementen en jubilea: Bedrukte kleding kan speciaal worden gemaakt voor bedrijfsevenementen, jubilea of speciale gelegenheden. Dit creëert een blijvende herinnering aan die gebeurtenissen.
 9. Lokale zichtbaarheid: Als mkb-bedrijf in een gemeenschap of buurt, kun je bedrukte kleding dragen tijdens lokale evenementen, waardoor je lokale zichtbaarheid en bekendheid vergroot.
 10. Kosteneffectief: Het bedrukken van kleding is doorgaans betaalbaar, vooral als je in bulk bestelt. Dit maakt het een kosteneffectieve marketingstrategie voor mkb-bedrijven met een beperkt budget.

Kortom, bedrukte kleding van Digitransfer biedt mkb-bedrijven een veelzijdige en praktische manier om hun merk te promoten, professionaliteit uit te stralen, teamgeest te bevorderen en langdurige relaties met klanten op te bouwen. Het is een slimme investering die meerdere voordelen oplevert voor de groei en het succes van het bedrijf.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.