Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Gepersonaliseerde kleding voor sportclubs

Offerte voor sportclubs

✅ Meer dan 30 jaar ervaring
✅ Al duizenden tevreden klanten
✅ Gemiddelde beoordeling: 8+
✅ Lid van Promotional Products Professionals

Gepersonaliseerde kleding voor sportclubs

Voor hardloopevents, sportschoolpersoneel, bedrijfsfeestjes of toernooien: (full color) kleding laten bedrukken met je eigen logo, tekst of ontwerp zorgt meteen voor een professionele indruk! Verschillende kleuren, maten en merken, bij Digitransfer.com vind je altijd de kleding die je zoekt! Van kleren voor kleine kinderen tot aan grote maten, wij drukken alles helemaal zelf op onze productielocatie in Kampen. Daardoor bieden wij bedrukt textiel tegen de gunstigste prijzen. Meer weten? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op.

 • Benoem o.a.: artikelnaam, productkleur, drukkleur, drukpositie, maat en aantallen.
 • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Waarom kleding bedrukken?

Het laten bedrukken van kleding biedt diverse voordelen voor sportclubs, omdat het niet alleen helpt bij het creëren van een gevoel van eenheid en identiteit onder teamleden, maar ook bij het bevorderen van teamgeest, merkbekendheid en betrokkenheid bij supporters. Hier zijn enkele redenen waarom het slim is voor sportclubs om kleding te laten bedrukken:

 1. Teamidentiteit: Bedrukte kleding, zoals polo’s en trainingspakken, helpt bij het creëren van een sterke teamidentiteit. Dit versterkt de band tussen teamleden en bevordert een gevoel van saamhorigheid.
 2. Uniformiteit op en buiten het veld: Bedrukte kleding zorgt voor uniformiteit tijdens wedstrijden en trainingen. Buiten het veld fungeert het als herkenningsteken voor teamleden en supporters.
 3. Teamgeest: Het dragen van bedrukte kleding met het clublogo en -naam stimuleert een gevoel van teamgeest en trots onder de sporters. Dit kan een positieve impact hebben op prestaties en motivatie.
 4. Zichtbaarheid op evenementen: Op sportevenementen en toernooien kunnen sportclubs gemakkelijk worden geïdentificeerd door hun uniforme bedrukte kleding. Dit vergroot de zichtbaarheid en maakt het gemakkelijker voor supporters om het team te volgen.
 5. Betrokkenheid van supporters: Het aanbieden van bedrukte merchandise, zoals T-shirts en hoodies, aan supporters vergroot hun betrokkenheid bij de club. Het moedigt hen aan om de club te steunen en hun loyaliteit te tonen.
 6. Merchandising en inkomsten: De verkoop van bedrukte kleding en merchandise kan een aanvullende inkomstenbron zijn voor sportclubs. Fans en supporters zijn vaak bereid om clubmerchandise te kopen om hun steun te tonen.
 7. Professionaliteit: Aangepaste sportkleding met het clublogo en -naam straalt professionaliteit uit en toont dat de club serieus wordt genomen, zowel binnen als buiten het speelveld.
 8. Sponsoring en partnerschappen: Bedrukte kleding biedt ruimte voor sponsorlogo’s en partnerschappen, wat kan leiden tot financiële ondersteuning en samenwerkingskansen.
 9. Herinneringen aan prestaties: Bedrukte kleding kan dienen als tastbare herinnering aan prestaties, kampioenschappen en bijzondere momenten in de sportgeschiedenis van de club.

Kortom, bedrukte kleding van Digitransfer biedt sportclubs diverse voordelen, van het versterken van de teamidentiteit tot het vergroten van betrokkenheid en merkbekendheid. Het is een slimme investering die kan bijdragen aan een positieve sportcultuur, eenheid binnen het team en een sterke band met supporters.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.