Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.

T-shirts en hoodies met een Pride-bedrukking

Ieder mens is uniek en dat moeten we vieren! Bij Digitransfer kun jij grenzeloos kleding ontwerpen en écht je eigen stijl ontdekken en ontwikkelen. Even geen zin om de handen uit de mouwen te steken? Kies dan voor deze kant-en-klare Pride-kleding en toon jouw steun en solidariteit aan de LGBTQ+ gemeenschap. Met kleurrijke regenboogprints en symbolen zal je outfit niet alleen opvallen in de menigte, maar ook een krachtige boodschap van inclusie en acceptatie uitdragen.

Het dragen van deze bedrukte Pride-kleding is een leuke en feestelijke manier om deel te nemen aan festiviteiten, maar kan daarnaast ook het hele jaar door worden gedragen. Laat zien dat je trots bent op wie je bent en wie je steunt. Dus waar wacht je nog op? Laat je kleuren zien en vier Pride in stijl met deze bedrukte kleding!

Ben je niet in een creatieve bui? Dan is deze kant-en-klare Pride-kleding echt iets voor jou! Bij Digitransfer vinden wij het ontzettend belangrijk dat iedereen kan zijn wie hij of zij wil zijn. We zijn allemaal anders en hebben allemaal een andere persoonlijkheid en stijl, dus waarom zou je standaard kleding kopen? Bij ons kun jij grenzeloos kleding ontwerpen en écht je eigen stijl ontdekken en ontwikkelen. Digitransfer is er voor iedereen.

Meer weten over dit onderwerp? Lees dan deze blog: Pride shirts bedrukken.

Wist je dat je bij Digitransfer.com óók zelf de Picasso kan uithangen door je eigen ontwerp te maken? In onze compleet vernieuwde webshop kies je het kledingstuk en/of cadeau dat je wilt personaliseren en het ontwerpproces wijst zich vanzelf! Ben je van plan een grote(re) bestelling te plaatsen? Gebruik dan dit formulier.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.