Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.

T-shirts en hoodies met een Carnaval-bedrukking

Alaaf! Vier het leukste feest van het jaar in stijl met de hilarische kant-en-klare Carnaval kleding van Digitransfer. Met deze vrolijke designs steel jij de show in de kroeg én op het plein. Creëer onvergetelijke momenten en bewaar dit shirt als aandenken aan die geniale carnaval avonturen met je vrienden. Dankzij de hoge kwaliteit van onze kleding en bedrukking kun jij jarenlang zorgeloos blijven doorfeesten. Wij zetten de puntjes op de ‘i’ en zorgen ervoor dat je eruitziet als het ultieme feestbeest!

Soms wil je nét wat anders. Misschien heb je een briljant designidee dat je wilt delen. Of je wilt niet één, maar meerdere shirts en hoodies tegelijk bestellen voor je familie en vrienden. Wat je ook zoekt, we denken graag met je mee voor een leuk cadeautje!

Meer weten over dit onderwerp? Lees dan deze blog: Carnavalskleding ontwerpen.

Wist je dat je bij Digitransfer.com óók zelf de Picasso kan uithangen door je eigen ontwerp te maken? In onze compleet vernieuwde webshop kies je het kledingstuk en/of cadeau dat je wilt personaliseren en het ontwerpproces wijst zich vanzelf! Ben je van plan een grote(re) bestelling te plaatsen? Gebruik dan dit formulier.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.