Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.

T-shirts en hoodies met een Halloween-bedrukking

Trek je meest spook-taculaire outfit aan en vier Halloween in stijl met onze kant-en-klare Halloweenkleding. Jij wordt de ster van de nacht met deze griezelig leuke designs. Van schattige pompoenen tot angstaanjagende spookhuizen, bij Digitransfer vind je het perfecte kostuum voor trick-or-treating. Wacht niet langer en breng de betovering tot leven met onze spookachtige Halloween-collectie. Bestel nu en maak je klaar om iedereen de stuipen op het lijf te jagen!

Soms wil je nét wat anders. Misschien heb je een briljant designidee dat je wilt delen. Of je wilt niet één, maar meerdere shirts en hoodies tegelijk bestellen voor je familie en vrienden. Wat je ook zoekt, we denken graag met je mee voor een leuk cadeautje.

Meer weten over dit onderwerp? Lees dan deze blog: Halloween kleding ontwerpen.

Wist je dat je bij Digitransfer.com óók zelf de Picasso kan uithangen door je eigen ontwerp te maken? In onze compleet vernieuwde webshop kies je het kledingstuk en/of cadeau dat je wilt personaliseren en het ontwerpproces wijst zich vanzelf! Ben je van plan een grote(re) bestelling te plaatsen? Gebruik dan dit formulier.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.