Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.

T-shirts en hoodies met een Formule 1-bedrukking

De motoren gaan aan, de lichten gaan uit: de race kan beginnen! En jij zit er helemaal klaar voor in jouw te gekke race-tenue. Support jouw favoriete coureur en team met onze kant-en-klare Formule 1 kleding! Of je nou kijkt vanaf de bank, in de kroeg of vanaf een stoeltje langs het circuit, kom in de race-sfeer met onze bedrukte kleding en geniet optimaal van alle actie! Laat bijvoorbeeld zien dat jij bij de Orange Army hoort met een opvallend Verstappen design of support de Tifosi in het Ferrari-rood. Hoe de race ook loopt, jij bent voorbereid op alles!

Samen op weg naar het kampioenschap met deze unieke Formule 1 kleding. Deze Formule-1 kleding is van hoge kwaliteit waardoor jij het hele seizoen kunt genieten van de race gekte! Support jouw favoriet in Zandvoort of neem je F1 shirt mee over de grens om op te vallen in de menigte.

Wanneer je naar een Formule 1 race gaat, is het dragen van deze bedrukte kleding een geweldige manier om jouw favoriete team of coureur aan te moedigen. Daarbij is een bedrukt F1 shirt van Digitransfer ook een leuk souvenir om je herinneringen aan de race levend te houden. Digitransfer maakt het voor iedereen eenvoudig en betaalbaar om stijlvol aan de start te verschijnen. Geniet van iedere inhaalactie en juich jouw favoriete coureur naar de finishlijn!

Meer weten over dit onderwerp? Lees dan deze blog: Formule 1 shirts.

Wist je dat je bij Digitransfer.com óók zelf de Picasso kan uithangen door je eigen ontwerp te maken? In onze compleet vernieuwde webshop kies je het kledingstuk en/of cadeau dat je wilt personaliseren en het ontwerpproces wijst zich vanzelf! Ben je van plan een grote(re) bestelling te plaatsen? Gebruik dan dit formulier.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.